Şimdi Ara

[SATILDI]Zalman CNPS10X Extreme CPU Sogutucu LGA1150-2011 AMD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ilanı geçen yıl bu zamanlarda açmıştınız herhalde? O arada ben sizinkinin aynısı dahil 5-6 tane soğutucu alıp sattım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: keteci66

EXA BİLGİSAYARDA CNPS11X Performa Intel/AMD CPU Soğutucu 140TL+9TAKSİT
    BAYİİ FİYATI 115TL YE GELİR,SEN HALA 135 DE DİRENİYOSUN)))

Sanalpazarda sıfırı 250 lira. bu adı üstünde EXTREME aradaki farkı göremiyorsan alma.
    Bununda sıfırdan farkı yok tek eksiği Thermalmacun.
  • KARDEŞİM 70TL YE ANLAŞALIM YOKSA BU ÜRÜN MAHŞERE KADAR SATILMIYACAK HERHALDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keteci66 -- 26 Eylül 2014; 10:02:15 >
  • quote:

KARDEŞİM 70TL YE ANLAŞALIM YOKSA BU ÜRÜN MAHŞERE KADAR SATILMIYACAK HERHALDE

Alamaya kalkınca 250 300 TL yedekte dursun.
  • gonuldagi kullanıcısına yanıt
    sıfırmı bu ürün ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wowkl

sıfırmı bu ürün ?

sıfır değil ama sıfır kadar temiz.
  • yedekte dursun diyosun ama hergün güncelliyosun!!!!!!!!
  • diren soğutucu
  • Pm takas için
  • BEN 11 X KULLANDIM VE OKADARDA DEDİĞİNİZ GİBİ BİR SOĞUTUCU DEĞİL 11 X BİLE KÖTÜYKEN 10X NEDİR ACABA BEN OLSAM O FİYATA COOLER MASTER SU SOĞUTMA ALIRIM ÜSTÜNE 60 TL DAHA KOYUP
  • 11 ay olmuş yorum yaptığıma vay arkadaş daha satamadın mı bunu yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

11 ay olmuş yorum yaptığıma vay arkadaş daha satamadın mı bunu yahu

Millet düşük modelleri ile bunu bir tututuyor aradaki farkları görmekten aciz haliyle satılmaz zor.
    11X den 12X daha iyi soğutucu olduğu incelemelerden belli ama hani anlıyacak adam
    ha bide bunların 100 TL den 300 tl ye kadar olan cesitleri var gelde cıksın bizim cahiller işin içinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 31 Aralık 2014; 8:23:56 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/cnps10x-optima-intel-lga775_1155_1156_1366_2011am2_am2-_am3-islemci-sogutucu.html

kardeşim kusura bakma da eğer sattığın bu linkteki ürün ise gerçekten durumun çok vahim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

http://www.vatanbilgisayar.com/cnps10x-optima-intel-lga775_1155_1156_1366_2011am2_am2-_am3-islemci-sogutucu.html

kardeşim kusura bakma da eğer sattığın bu linkteki ürün ise gerçekten durumun çok vahim .

Etliekmeği az ye gardaşım biz ne anlattık yukarda.

• adamın sattığı ürün krom -nikel kaplamalı olan EXTREM modeli..

Cr-Ni kaplamnın neden yapıldıgını ne işe yaradıgını bilmeyen adam anlayamaz zaten

X11 ve X12 nin normal optimal olanlarından daha kaliteli ve daha iyi soğutuyor..

sıfırı 250 den aşağı olmayan bu soğutucu için fiyat normal gibi...ama düz versiyon olsaydı 70 civarı ideal...

şu forumda aklı 3 kuruş bilgiye sahip olmayan tiplerin ilanlarda exper bozuntuluğuna soyunmasına gıcık oluyorum ama yapacak bir sey yok..
  • OKADAR ÇOK ÖVDÜĞÜNE GÖRE SEN ALIRSIN ARTIK BİZDE BU İLANI GÖRMEKTEN KURTULURUZ
    ARTIK SIVI SOĞUTMA ZAMANI.170TL VE 190TL YE SIVI SOĞUTMALAR VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keteci66 -- 8 Şubat 2015; 23:26:03 >
  • quote:

OKADAR ÇOK ÖVDÜĞÜNE GÖRE SEN ALIRSIN ARTIK BİZDE BU İLANI GÖRMEKTEN KURTULURUZ
    ARTIK SIVI SOĞUTMA ZAMANI.170TL VE 190TL YE SIVI SOĞUTMALAR VAR

170 LİRALIK SIVI SOĞUTMA BUNUN RÜZGARİNA YETİŞEMEZ YETİŞECEK BENDE VAR ONU VEREM CORSAIR H110 +2 FAN +BAĞLANTI KİTİ FAZLADAN
    400 tl bU DEDİĞİM BUNUNLA EŞİT SEVİYEDE
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.