Şimdi Ara

(SATILIDI) (fiyat düştü)ANAKART-İŞLEMCİ-EKRANKARTI-RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
1
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Sistemimi yenilediğimden boşa çıkan parçaları satıyorum.

pm ve email dışında iletişim kabul etmem sorularınızı elimden geldiğince hızlı yanıtlamaya çalışırım.

sanalpazar:linksanalpazar
    fiyat 300-fiyat düştü =270 TL
    Ana kart-MSI 760GM-P23-FX
    İşlemci-AMD PHENOM X4-840 3.20 GHz
    Ekran kartı-XFX AMD ATI HD6850 1 gb
    Ram 1gb Elixir 1333mhz
    ------------------------------------------------------------------------
    Anakart-MSI 760GM-P23-FX Anakart AMD fx işlemcileri destekler kuzey köprüsünde fan orijinalin de yoktur ben aldığım da msı logolu fan taktım kuzey köprüsü ısınması bu modelin sorunuydu ben fan taktığımdan bir sorunla karşılaşmadım. anakart 125 watt tdp işlemcilere destek vermez AMD FX8350 işlemci kullanılamaz msı sitesinde özellikle bu durumu belirtmiş.
    http://www.msi.com/product/mb/760GMP23_FX.html#hero-overview
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    İşlemci-AMD PHENOM X4-840 3.20 GHz İşlemci aldığım gibidir O.C. yapmadım.
    http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Phenom_II_X4_840/1.html
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ekran kartı-XFX AMD ATI HD6850 1 gb Ekran kartının orijinal fanı bir kanadı kendiliğinden kırıldı değiştirildi orijinal i kırmızı renk benim taktığım fan mavi. Güç girişi 2x6 pin güç girişidir eğer psu 2x6 vga güç çıkışı yoksa dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. ekran kartının boşta 40-46 derece yükte 65-75 derece ısı değerleri vardır.
    http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2010/11/06/xfx-radeon-hd-6850-review/1
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ram-1gb ddr3 1333 Mhz
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ürünlerin garantileri bitmiştir kutu ambalaj içerikleri tamdır alacak arkadaşa eksiksiz paketlenip yollanacaktır.
    titiz kulanıcıyımdır. kutu belge cd vs tamdır.
    Garanti konusunda yalnızca sanalpazar üzerinden satış yapacağım için alıcı arkadaş ürünleri deneyip test edip ondan sonra onay verir

(SATILIDI) (fiyat düştü)ANAKART-İŞLEMCİ-EKRANKARTI-RAM (SATILIDI) (fiyat düştü)ANAKART-İŞLEMCİ-EKRANKARTI-RAM (SATILIDI) (fiyat düştü)ANAKART-İŞLEMCİ-EKRANKARTI-RAM (SATILIDI) (fiyat düştü)ANAKART-İŞLEMCİ-EKRANKARTI-RAM (SATILIDI) (fiyat düştü)ANAKART-İŞLEMCİ-EKRANKARTI-RAM (SATILIDI) (fiyat düştü)ANAKART-İŞLEMCİ-EKRANKARTI-RAM (SATILIDI) (fiyat düştü)ANAKART-İŞLEMCİ-EKRANKARTI-RAM
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixriterzi -- 20 Haziran 2014; 22:19:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.