Şimdi Ara

! ! ! SATILIK ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PENDENT = 50K

ELİMDE BULUNAN BÜTÜN GEMLER = 5K

• O tiger'i biraz fazla abartmissin
  • 64 baek du 5-6 m den fazla etmez :) 67-68 leri 6-7 milyona alıp 10milyondan satıyordum en fazla :)
  • ARANEL SENİN İŞİN SADECE SALLAMAK HERALDE.1 AYDA 60 LVL CHAR KASIYOSUN,6M YE 68 LVL TİGER ALIYOSUN.SEN HERALDE PRIV. SERVER ACILDI ORDA OYNUYOSUN BU OYUNU.BİR VURUŞTA 10 LVL BİRDEN ALINAN,EN DÜŞÜK LVL MOBDAN 1M GOLD DÜŞEN Bİ SERVER BULDUN HERALDE SEN KENDİNE.

ZATEN SENİ KİMSE SALLAMIYO ARTIK BU FORUMDA.ATIYOSUN ÇÜNKÜ.SENDE FARKINDASIN BUNUN KANIMCA :)

68 LVL TİGER E 13M YAZDIM KAPIŞTILAR.ODA ACİL PARA LAZIMDI.6-7 M YE ANCAK 62-63 LVL TİGER BULURSUN ODA BENİM GİBİ ACİL PARAYA İHİTİYAC DUYAN Bİ ADAM BULURSAN.

ARKADAŞTA 64 LVL E 15M COK YAZMIŞ ORASIDA AYRI Bİ KONU
  • katılıyorum akın!!
  • 15M İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN 15M YAZDIM

AYRICA 70 LVL TİGERI OLAN VAR MI? VARSA 64 LVL + KAÇ M İSTER?
  • Akin bence de haklisin... aranel'in tum postlari ben yaparim, ederim, yaptim, ettim seklinde! Erden_, sana gelince post kasıyormussun gibi geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroOfWorld -- 13 Temmuz 2007; 22:11:53 >
  • lvl 83 white tiger var. ne verirsin?
  • NE İSTERSİN?
  • quote:

Orjinalden alıntı: akinsapmaz

ARANEL SENİN İŞİN SADECE SALLAMAK HERALDE.1 AYDA 60 LVL CHAR KASIYOSUN,6M YE 68 LVL TİGER ALIYOSUN.SEN HERALDE PRIV. SERVER ACILDI ORDA OYNUYOSUN BU OYUNU.BİR VURUŞTA 10 LVL BİRDEN ALINAN,EN DÜŞÜK LVL MOBDAN 1M GOLD DÜŞEN Bİ SERVER BULDUN HERALDE SEN KENDİNE.

ZATEN SENİ KİMSE SALLAMIYO ARTIK BU FORUMDA.ATIYOSUN ÇÜNKÜ.SENDE FARKINDASIN BUNUN KANIMCA :)

68 LVL TİGER E 13M YAZDIM KAPIŞTILAR.ODA ACİL PARA LAZIMDI.6-7 M YE ANCAK 62-63 LVL TİGER BULURSUN ODA BENİM GİBİ ACİL PARAYA İHİTİYAC DUYAN Bİ ADAM BULURSAN.

ARKADAŞTA 64 LVL E 15M COK YAZMIŞ ORASIDA AYRI Bİ KONU

Güzelim yaşın büyük fakat gördüğün kadarıyla aklın oldukça küçük :)

Wardom vs. hack forumlarına reklam yapıp küfürler işitiyorsun babalığın burdamı geçiyor?

1 ayda 60 level değil 70 level char yapılır :)

Forumdan haberdar değilsin belli oluyor 4 charıda forumdaki arkadaşlara dağıttım :) Sırasıyla 68 55 40 40 level charlar :)

Bilgisi olan herkes teker teker bıraktı Selim veya Serkan abi iyi anlar fiyatlardan küçük bir ihtimal fakat bakarlarsa yorum yapmaktan kaçınmazlar :) 66 baek aldım 8 milyona oyunun ilk günlerinde Serkan abi direk feci kazık yemişsin dedi o derece yani :)

Cehalet kötü birşey hele ki bu her konuda olursa :)

Bu arada Wardom vs. hack forumlarına o tip saçma mesajlarla katılma nolur nolmaz kardeş tavsiyesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aranelxtr -- 17 Temmuz 2007; 2:46:34 >

• 98 lvl mi kardes naptin yaw o 68 olmasin
  • Teşekkürler uyarın için düzelttim 68 olacaktı konuyuda yükselttiğin için teşekkürler o arada mevzuu açılmamıştı oyunu bırakmamadan dolayı akın istersen açalım o zaman yapamazsın demiştin ve yaptım
  • forum kızışmış yaw
    valla ben 62 lwl tigerimi 12m ye sattım tabi arkadaş çabuk satmamı çünkü fiyatların düştüğünü söylemişti o yüzden sattım.şimdi fiyatlar ne kadardır bilmiyorum.
    ama charı 1 ayda 60 lwl yapılabileceğini biliyorum.Benim arkadaşta yapmıştı.
  • bende de 83 lvl at var 84 ten sonra satmayı düşünüyorum 24 edermi bilen arkadaşlara sorulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytekin74

bende de 83 lvl at var 84 ten sonra satmayı düşünüyorum 24 edermi bilen arkadaşlara sorulur

bildiğim kadarıyla 24m den fazla eder ama tam fiyatını bilmiyorum
  • konu biraz ölüydü ama canlansın yteni topicte açmak istemedim
    +4 vio bld :65m
    +1 sar vio sword 22 msatılıktır
    isteyene 2,5m a +5 56 armoru satarım ilgilenen arkadaşlar oyundaki nick :aytekin74 vio da pazarlık yapılır
    sword ta olmaz
    56 armorlarım daha 3 4 tane de daha var isteyen olursda yarımcı olurum ucuz yollu
    57 silahlarından +5 sar solar blade var dex verip onu kullanmak isteyen arkadaş olursada pazarlık yaparız

ayrıca 1000hp veren ve 500 chi veren pill lerden de alınır fiyat veren olursa
    ne kadar varsa o kadar alırım pazarlıkla tabii!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytekin74 -- 6 Ağustos 2007; 9:25:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.