Şimdi Ara

Satılık 0 Durumda LG 3D 47LM615S 1600TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünün 0 dan hiçbir farkı yoktur. Ambalajları dahi üzerinden yeni sökülmüştür. Sürekli seyahat ettiğimiz için çok çok az kullanılmıştır. Piyasada bulabileceğiniz en yüksek kontrast oranına ve en net görüntüye sahip ekranlardan birine sahiptir. Kutusu, ambalajları, aparatları vs herşeyi eksiksizdir. 2 yıl daha garantisi mevcuttur. 55" bir TV ye geçmek istediğim için satıyorum, yoksa kesinlikle satılacak bir ürün değil.

Sadece 1600TL.

İsteyen, sanalpazar üzerinden, 12 taksit ve 3 ay ertelemeyle de satın alabilir.

İstanbul' da istenilen yerden elden teslim yapabilirim.

Satılık 0 Durumda LG 3D 47LM615S 1600TL

Diğer görseller
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 2 Ocak 2014; 0:23:03 >

• Merhaba ürün bu ?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/47lm615s-lg-led-tv-fiyati,32525.html

mantıklı indirim olursa elden nakit olarak almak isterim
  • Merhaba İstanbul Bilşim ürünleri sadece firma garantisi altındadır bu nedenle fiyatlar piyasaya göre daha ucuzdur. Bunu dikkate alınız lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende n11 den kart avantajlari fln 47la660s modelini dusunuyorum ama hangisi daha iyidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 660 daha iyidir

• Forum yöneticilerini bu ve buna benzer ilanlarda hassasiyet göstermesini rica ediyorum. Arkadaşın sylediği gibi ambalajı sökülmüş ve az kullanılmış. Bu sıfır değil 2.el bir üründür ve başlık üyeleri yanıltmaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wiperagain

Forum yöneticilerini bu ve buna benzer ilanlarda hassasiyet göstermesini rica ediyorum. Arkadaşın sylediği gibi ambalajı sökülmüş ve az kullanılmış. Bu sıfır değil 2.el bir üründür ve başlık üyeleri yanıltmaktadır.

Başlıkta 0 yazmıyor ki 0 durumda yazıyor. Tüm ürünlerim bu kondisyondadır benim.

• pm
  • Ürün şuandan itibaren tamamen 0 dır. Garanti kapsamında 0 bir panelle değiştirilmiştir.

• Televizyon bozuk muydu? Yoksa satıştayken aniden mi bozuldu?
  • Panelde küçük bir arıza oluştu ancak 0 ı ile değiştirdiler. Tamir vs görmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.