Şimdi Ara

SATILIK 1.6 DİZEL BRAVO DÜŞÜK KM SERVİS BAKIMLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-adana-da-memurdan-orjinal-km-servis-bakimli-282019578/detay/
    1.6 dizel 105 beygir Fiat Bravo Dynamic. Gerçekten temiz ve masrafsızdır. Uzun yolda 4.1 şehir içinde 6 litre civarı yakıyor. Sahibiyim ilandan ulaşabilirsiniz.

• Hem boyali parca yok diyorsunuz hem cizik boyasi var diyorsunuz. Degisen parca yok diyorsunuz cumle bitmeden yakit deposu değişti yaziyorsunuz. Bırakın bu kelime oyunlarini.

Bu arada yakit deposu oyle surtmede değişecek duruma gelmez. Bir bit yenigi var gibi duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım değişen parça derken aracın dış kaporta aksamını kastediyorum ki herkes genelde bu manada kullanır. Zaten art niyetim olsa oraya her şeyi açıklayıp yazmakla uğraşmam. Boya konusu da aynı tamamen boyalı bir parçası yok o söylediğim yer 15 cm lik bi yer o yüzden o şekilde yazdım. Hatta aşağıda boyalı parçalar kısmında da işaretledim. Aracın tüm servis kayıtları var ki aynı bilgiler herhangi bir yetkili servisten de alınabilir. Yani gizleyecek saklıyacak bir şey olsa oraya o kadar açıklama yazmam. Nasıl bir art niyet aramadır bu. Yazdığım neyse o ,ilgilenmeyebilirsin ama kimseye iftira atmaya ya da imada bulunmaya hakkın yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.