Şimdi Ara

Satılık 1.6 Opel Astra Sedan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam beni yanlış anlamayın lütfen satışı baltalama gibi bir niyetim yok ama sanırım gerçekten satmak istiyorsunuz fakat sıfırı ne olursa olsun bu araca bu fiyatı kimse vermez 34-35 bin tl bu aracın piyasa değeri biz galericilik yapıyorduk ben size genel piyasa fiyatında söyledim biz örneğin bunu alsak 32 ye alırdık sizden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuletta

hocam beni yanlış anlamayın lütfen satışı baltalama gibi bir niyetim yok ama sanırım gerçekten satmak istiyorsunuz fakat sıfırı ne olursa olsun bu araca bu fiyatı kimse vermez 34-35 bin tl bu aracın piyasa değeri biz galericilik yapıyorduk ben size genel piyasa fiyatında söyledim biz örneğin bunu alsak 32 ye alırdık sizden.

Dedim ya hocam galericiler bile 33.000 veriyor bizde 38.000i ciddi alıcı kim öğrenmek için yazdık..Ciddi alıcılar arasın adam gibi pazarlık yapalım diye..Ararlar pazarlığımızı yaparız işine gelirse adamın hocam..
  • hayırlı satışlar umarım bulursnuz dilediğiniz fiyatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuletta

hayırlı satışlar umarım bulursnuz dilediğiniz fiyatta.

Hocam satılmazsada pekte önemli değil bineriz yani fakat ford mondeo sw gerçekten çok ilgimizi çekti onun için satıyoruz..
  • Güncel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.