Şimdi Ara

Satılık 1.6 Opel Astra Sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gnk. -- 15 Eylül 2011; 22:41:38 >

• bu aracın 0 ı 37 değil mi?yanlış mı biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

bu aracın 0 ı 37 değil mi?yanlış mı biliyorum?

Şuan bizim aracımıza denk gelen astra sedan 1.6 115ps enjoy plus 40.636 ki ayrıca 38.000 diye diretmiyoruz tabii pazarlık payı var..Son olarak araba hakikaten 0 gibi yani tek farkı modeli bile denebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gnk.

quote:

Şuan bizim aracımıza denk gelen astra sedan 1.6 115ps enjoy plus 40.636 ki ayrıca 38.000 diye diretmiyoruz tabii pazarlık payı var..Son olarak araba hakikaten 0 gibi yani tek farkı modeli bile denebilir

yok ben yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırın enjoy plus ta kampanya vardı ve 38 deyip 37 bırakıyorlardı.yani sizin aracınız da 0 gibi ama sonuçta 2 model yılı eski bir araç için 35 bin bile olsa fiyatı çok gibi.

• quote:

quote:

quote:

yok ben yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırın enjoy plus ta kampanya vardı ve 38 deyip 37 bırakıyorlardı.yani sizin aracınız da 0 gibi ama sonuçta 2 model yılı eski bir araç için 35 bin bile olsa fiyatı çok gibi.

Hocam sahibindene biraz bakarsanız 36 ya 37 ye 30.000 de ki direksiyonu vitesi gibi aksamları hiç 30.000 de gibi durmayan araçlar satılıyor ayrıca 2 model eski değil hocam bu fiyat listesi 2011 model fiyatları..Ayrıca hocam bu kampanya sitesinde niye yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gnk. -- 10 Eylül 2011; 23:56:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sahibindene biraz bakarsanız 36 ya 37 ye 30.000 de ki direksiyonu vitesi gibi aksamları hiç 30.000 de gibi durmayan araçlar satılıyor ayrıca 2 model eski değil hocam bu fiyat listesi 2011 model fiyatları..Ayrıca hocam bu kampanya sitesinde niye yok ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar buradan ulaşamayan olursa msnden veya opelim.net ten ulaşabilirsiniz.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=83914
    canergn42@hotmail.com

Ayrıca araç konya'dadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gnk. -- 11 Eylül 2011; 0:13:09 >

• quote:

Arkadaşlar buradan ulaşamayan olursa msnden veya opelim.net ten ulaşabilirsiniz.

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=83914
    canergn42@hotmail.com

Ayrıca araç konya'dadır..

Alıntıları Göster
    bende aynı aracın 09 model 38bin kmde olanı var , 29 bine kadar düştüm fakat alan yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: ayy

bende aynı aracın 09 model 38bin kmde olanı var , 29 bine kadar düştüm fakat alan yok...

Size hayırlı satışlar hocam 36.000 veren var bizimkinede vermiyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayy

Size hayırlı satışlar hocam 36.000 veren var bizimkinede vermiyoruz.

Alıntıları Göster
    Güncel..
  • quote:

Güncel..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sahibinden.com a ilan verdim onaylanınca linki paylaşırım telefon numarası 505 548 35 13
  • quote:

Arkadaşlar sahibinden.com a ilan verdim onaylanınca linki paylaşırım telefon numarası 505 548 35 13

Alıntıları Göster
    Dostum arabanızın 2012 model sıfır fiyatı pazarlık hariç 40636 tl...Pazarlıkla 40 diyelim.Sizinki 2010 model ..5000 tl ikinci el değer kaybı-1000tl den 2000tl model farkı,,7000 tl düş araçınızın fazladan edeçeği rakam bence 33000 tl dir bundan fazlası fazladır,şahsi fikrimdir..36 veren adam 4 milyarmı bulamamış,hemen verin gitsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hay-bey

Dostum arabanızın 2012 model sıfır fiyatı pazarlık hariç 40636 tl...Pazarlıkla 40 diyelim.Sizinki 2010 model ..5000 tl ikinci el değer kaybı-1000tl den 2000tl model farkı,,7000 tl düş araçınızın fazladan edeçeği rakam bence 33000 tl dir bundan fazlası fazladır,şahsi fikrimdir..36 veren adam 4 milyarmı bulamamış,hemen verin gitsin..

Alıntıları Göster
    silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gnk. -- 15 Eylül 2011; 22:41:53 >
  • quote:

silinebilir.

Alıntıları Göster
    bence aracın çok temiz ve hakkı 35 bin tl.ben alıcı değilim sadece fikrimi söyluyorum ve ciddi satıcıysanız bence 35 verene satın.bu arada benim kayınbilader 2011 111.yılı 37 bine aldı 4 ay önce.karar sizin tabi araç sizin 40 ta isteyebilirsiniz
  • quote:

bence aracın çok temiz ve hakkı 35 bin tl.ben alıcı değilim sadece fikrimi söyluyorum ve ciddi satıcıysanız bence 35 verene satın.bu arada benim kayınbilader 2011 111.yılı 37 bine aldı 4 ay önce.karar sizin tabi araç sizin 40 ta isteyebilirsiniz

Yok hocam haklısınız 2-3 ay öncesine kadar 37.000 di fakat şuanda fiyatların durumu ortada almak istediğimiz arabada pahalandı sonuçta hocam..Şuanki fiyatlara göre pazarlıklı 38.000 bence gayet uygun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Bu mesaj silindi.
    Yok hocam galerici bile 33 veriyor yahu ayrıca 32 ye satacağıma satmam kalsın daha iyi
  • quote:

Yok hocam galerici bile 33 veriyor yahu ayrıca 32 ye satacağıma satmam kalsın daha iyi

Alıntıları Göster
    bizim arkadaş bunu 5-6 ay önce 32ye aldı sıfır benzinli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asbst

Aldıysa aldı kardeşim sanane araba dan sanane allah allah sanane fiyatından serbest piyasa değilmi adama bak yahu işi gücü bizim arabanın fiyatları olmuş..
  • quote:

Ayrıca son olarak anladık astra classic 3 arıyorsunuz ve ölücüsünüz fakat kendi aracınıza fiyat biçmeye geldiğinde en az 1.5-2.000 lira fazla istiyorsunuz muadillerine göre ne diyeceksiniz acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-c4-ilk-sahibinden-kazasiz-2006-model-110-beygir-70-000km/detay/

Sıfıra yakın astra classic 3 arıyormuş 32.000 e verdilerse gidip alsaydın ya sende allah allah...Akşam akşam insanları sinirlendiriyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gnk. -- 12 Eylül 2011; 20:11:36 >

• quote:

quote:

Ayrıca son olarak anladık astra classic 3 arıyorsunuz ve ölücüsünüz fakat kendi aracınıza fiyat biçmeye geldiğinde en az 1.5-2.000 lira fazla istiyorsunuz muadillerine göre ne diyeceksiniz acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-c4-ilk-sahibinden-kazasiz-2006-model-110-beygir-70-000km/detay/

Sıfıra yakın astra classic 3 arıyormuş 32.000 e verdilerse gidip alsaydın ya sende allah allah...Akşam akşam insanları sinirlendiriyorlar..

akşam akşam pm attım ozaman, okursan anlarsın belki

• quote:

quote:

quote:

akşam akşam pm attım ozaman, okursan anlarsın belki

Yahu dostum şunu anlatamıyorum ford bayisi bile takasda 33.000 galericiler 33.000 verirken senin 32.000 e sıfırını aldılar demen abes kaçmış onu söylüyorum.Ha ölücüyseniz onu bilmem...O zaman bende şunu söyleyeyim opel astramızı alırken citroen bayisi 1.6 dizel c4 siyah renk için 31.750 tl fiyat vermişlerdi ve 0 faizle kredi imkanı sunmuşlardı fakat aracın rengi ve bagaj ı araçtan bizi uzaklaştırdı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.