Şimdi Ara

Satılık 1 aylık 55 inch sony xd8505

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Slm arkadaslar.1 aylık sony tvmi satmak istiyorum.4k çözünürliüğü var,sonyden aldım.hiç bir sıkıntısı yok.4750 tl fiyata satmak iatyorum,5000e ben aldım,kargo alıcıya ait.ciddi alıcılara foto atabilirm,mobilde oldugum için foto ekleyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiribattousai2727 -- 28 Ağustos 2017; 12:2:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sonyden şuan sıfırı 4600 tl ye alınabiliyor. Bu fiyata satamazsınız. Ha aşamazsanız derseniz o fiyata, ankamall sony mağazına gidin sorun.

• Fiyatta indirime gidiyorum ve 4400 tl yapıyorum😊

• ustadım kusura bakma haddıme degıl ama senın tv bayılerde 4600 tl ye satılıyo ustelık kargo ve kurulum bedava yanı fıyatın ıcınde kımse 4400 tl verip senın cıhazı almaz gercekten satmak ıstıyorsanız bıraz daha cazıp hale getırın fıyatı 4000 tl gibi o zaman bile urunun satılıp satılmayacagı belırsızdir
  • 4200 tl aon fiyat olsun o zaman😊

• Hocam tv yi satma sebebiniz nedir acaba ? 4000 TL ya anca satarsınız tabii bi sıkıntısı yoksa 4000 TL üstü verilmez ikinci el bir tv ye benim görüşüm.

• piyasada şuan 5bine va panel 2017 model xe8505 modeli varken mu8000 indirimle 4500tl satılmışken bırakın 4bini 3500tl ye bile kimse 2016 model ips panel tv nin yüzüne bakmaz birde nakit verecek çok çok zor belki bu işlerden anlamayan birini denk getirirsiniz bol şans..
  • tvden pek anlamıyorum açıkçası.çok zarar etmemek kaydı ile bu fiyata satmak istiyorum.satıp kanal geçişi hızlı olan oled tv alabilirim.aklımda philipsin 55'' olan oledi var ama hızlı mı bilmiyorum

• pm atıldı
  • Evet tv duruyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.