Şimdi Ara

EREYON-Philips 19PFL3403/10 19'' HD Ready LCD Televizyon-520 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.067
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyat hoş gibi geldi uygun fiyatlı küçük ekran lcd tv arayanlara duyurulur,48 ekran iş görür diye düşünüyorum.
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=128091

EREYON-Philips 19PFL3403/10 19'' HD Ready LCD Televizyon-520 TL

• TEKNOSA'larda 599 TL. tek ödeme 549 TL.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110010909&CS_Category=_SBFAD_853_1&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LCD_TV853

Bu fiyata yakın ve şubelerinde mevcut bu lcd tv.
    Bence görerek, test ederek almak daha mantıklı.
    Çözünürlüğü tatmin edici bende hem monitör hem tv olarak kullanmayı düşünmüştüm. Ama bu lcd piyasası allak bullak oldu fiyatlar baya dip yaptı dolara rağmen.
    Biraz daha beklemeye karar verdim.

• ereyondan gecen sene acer 5310 leptop alacaktım diyeyim 1 hafta gecti yollamdılar müşteri temsilcisini aradım kimse ulaşamıyor mail atıyorum cevap yok ve sonunda bakaya harcama itirazı yaptım öle kurtuldum hızlı ala girdim 1 gün içinde elimde oldu leptop um anlayacagınız 3 kuruş ucuz diye ereyondan aldım başıma gelmeyen kalamdı anlayacagınız ben yandım kimse yanmasın
  • pc girisi var mi ?
  • KDV dahil 329lira 3 taksit vestel 19" tv kampanyası vardı, 19" lerin fiyatları da zaten 300 küsür civarlarında, 590 lira fiyatlara 32", yani 84 ekran HD ready ler var, bu tv nin fiyatı ederinin çok üstünde, daha çok düşecektir, o fiyata müşteri bulacağına inanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1963bursa -- 1 Şubat 2009; 14:54:34 >
  • 520 liraya 19" mi? Kesinlikle sıcak değil eğer kampanyaları takip ederseniz 600-700 lira civarına 32" lcd ekranlardan alabilirsiniz

Zaten lcd tv lerin fiyatları çok hızlı bir şekilde düşüşe geçti
  • Arkadaşlar vatan da şu anda worldcard ile bu tv 5 taksit ile 539 TL...
    Daha uygun bir fiyat bulamadım mutfağım için almayı düşünüyorum, kullananlar yorum yapabilirler mi acaba... Sadece Sd yayın performansını merak ediyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mutfak için 16:9 ve 19 inç alacağınıza aynı fiyata 4:3 ve 20 inç alırsanız daha iyi olur bence. sonuçta mutfakta film izleyecek değiliz. standart kanallar için 4:3 en iyisi.
  • Aslında bende bunu düşünmedim değil, ama 640*480 ya da 800*600 yeterli olur mu sd yayınlar için... Keza 20PFL3403 fiyatı aynı ama çözünürlük düşüktü, ilginçtir vatan da izledim ve gayet güzel bir görüntüsü vardı...
  • Vatanda 513 tl/5 worldcard sahiplerine...Sıcak olabilir...
  • kartal realdeki teknosada 400 lira isityolardı

teşhir olabilir bilemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.