Şimdi Ara

Satılık 1 Aylık KASA /

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Amd x4 630 işlemci
    Gigabyte MA785GMT-UD2H Anakart
    Kingston 4 Gb DDR3 1600 hyperx RAM
    Seagate 1 TB sata hdd 32 mb 7200
    Gigabyte GZ - x6 Kasa 420W siyah kasa (sessiz)
    Sonydvd wr 24x siyah

Tam 905 liraya aldığım kasayı satıyorum araştırılıp en ucuz yerden alınmıştır. Öğrenci olarak şehir değiştirdiğim için satıp dizüstü almaya karar verdim 3 ağustos tarihinde alınmıştır. Fiyat olarak 850 Lira istiyorum...
    Faturası mevcuttur. Garantisi vardır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekan -- 10 Eylül 2010; 23:16:28 >

• 55 tl bu kişinin gelip alma yol masrafı olur :D vatandan sıfır alır evine getirirler bence bi 200 tl aşşağı düşmeniz gerek
  • sıfırla bi farkı yok hocam zaten :) ayrıca kasayı alırken en ucuz firmadan alınmıştır vatan bilgisayarda min 200 lira fazladır bu kasanın fiyatı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efekan -- 13 Eylül 2010; 13:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan

sıfırla bi farkı yok hocam zaten :) ayrıca kasayı alırken en ucuz firmadan alınmıştır vatan bilgisayarda min 200 lira fazladır bu kasanın fiyatı...

ben almak için bakınıyorum yani bi kasa alınacak tarafımdan zaten keyfe yorum yazmam :D 2. el sonuçta sıfır fiyatından % 30 felan düşülür çok yeni diye pek bişey değişmez dh ta :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzzy222

55 tl bu kişinin gelip alma yol masrafı olur :D vatandan sıfır alır evine getirirler bence bi 200 tl aşşağı düşmeniz gerek

55 TL fazla veririm 0 alırım.Başım ağrımaz Fiyatın 150-200 TL düşmesi gerek
  • ozan ve dıger arkadaslar haklılar sonucta artık 2. el sınıfında urun bu forumda bu rakama satmanız zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.