Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 satılık playstation 5 22 ay garantili Satın Al 27 Kasım 2023 20:23 1 1 satılık playstation 5 22 ay garantili Ürünü 24 eylül 2023 tarihinde trendyol üzerinden aldım. Satıcı trendyolun kendisiydi. Tek kol dijital sürümdür. Sürüm numarası CFI 1200bCihazın dik durmasını sağlayan standını hiç kullanmadım yatay vaziyette kullandım. Üzerinde herhangi bir çizik deforme leke yok. Yakın çevrede oturanlar gelip test edebilir veya ben size de getirebilirim. Muğla Bodrumdayım.Şehir dışından da alabilirsiniz. Kargoyla gönderebilirim. Whatsapp üzerinden de görüntülü iletişim kurabilirsiniz. İçinde oyun olan hesabı cihazı almak isteyenlere hediye edebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 16000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Eylül 2025 Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün satılık playstation 5 22 ay garantili Msı Gtx 1060 gaming 3 gb Sapphire nitro r9 380 4GB 1300 TL Sapphire rx 5500xt 4 GB ekran kartı 2500 tl