Şimdi Ara

Msı Gtx 1060 gaming 3 gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rezerve: Rezerve: Bu ürün bir üye tarafından rezerve edilmiştir ancak yine de satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Msı Gtx 1060 gaming 3 gb
    Merhabalar.
    Kartıın garantisi yok. Kart 3 GB belleğe sahip. Kartın ilk sahibi benim.
    Kullandığım süre boyunca herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
    İlgilenenlere istedikleri testi yapabilirim.
    Kartı satın alan kişi kart kendisine ulaştıktan sonra 2 gün test edebilir. Herhangi bir sorun arıza tespit eder veya kartı beğenmezse kartı geri gönderir bende parasını geri iade ederim
    Bu kartı 900p çözünürlük destekleyen monitörle kullandığım için günümüz oyunlarında bile 40 fps altına çok nadir düştü.bahsettiğim çözünürlükte bazı güncel oyunlarda kartın bellek miktarı yetmeye biliyor.
    1080p de test etme imkanım olmadı.
    Aşağıda oynadığım oyunların kütüphane görselini de yüklüyorum.
    Unutmayın bu oyunları 900p çözünürlük destekleyen monitör ile oynadım.

Msı Gtx 1060 gaming 3 gb Msı Gtx 1060 gaming 3 gb Msı Gtx 1060 gaming 3 gb Msı Gtx 1060 gaming 3 gb Msı Gtx 1060 gaming 3 gb Msı Gtx 1060 gaming 3 gb Msı Gtx 1060 gaming 3 gb Msı Gtx 1060 gaming 3 gb
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Msı Gtx 1060 gaming 3 gb
    Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla, Bodrum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Arkadaş ile 1800 tlye anlaştık + kargo ücretini kendi ödeyecek pazartesi kargo firmasına gittiğinde görüşme yapılıp ücreti gönderilecektir.

• yunusdemirq kullanıcısına yanıt

Arkadaş ile 5 gün önce irtibata geçtik kartı alacaktık tam her şey tamam derken elden almak istediler almazlarsa ben size döneceğim dedi daha dönüş falan yok . Haliyle sattı herhalde dedik ama şimdi bakıyorum sizinle anlaşmış ...

• cikitare kullanıcısına yanıt

kendiside bana Normalde bugün birisi gelecekti haber de vermedi. Yazdı bu yüzden rezerve ettik yarına kadar bana bakalım süreç nasıl olacak arkadaşdan haber bekliyorum bu akşam yazacağını söyledi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.