Şimdi Ara

Satılık 1 aylık Xbox360slim 250gb+NFS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar 08.01.2011 gold faturalı xbox250gb slim makina+NFS hot pursuit(online kodu kullanılmamış)oyununu satıyorum.Sadece konsolun fatura fiyatı 695tl'dir.Gold garantili olduğundan süresi 2 senedir.10-15 gün civarı live üyeliği devam etmektedir.

Paket içeriği;

Xbox360 250gb slim
    TV bağlantı kablosu
    1 adet gamepad
    1 adet siyah headset
    Güç kablosu ve adaptor
    1 adet NFS hot pursuit oyunu
    Kutu,kitapçık,fatura ve garanti.

İstediğim fiyat hepsi için 600tl dir.İstanbul içinde elden teslim benim de işime gelir...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• PM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLex20* -- 8 Şubat 2011; 12:25:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRECAN11

2.XBOX'IMI'DA SATIYORUM KUTUSU VE KUTU İÇERİĞİ TAM BİR ŞEKİLDE VERİLİR.MAKİNE PAL'DIR FW'SİZDİR.
    2 OYUNDA VERİYORUM
    1-CALL OF DUTY BLACK OPS
    2-NFS HOT PURSİT
    1200MP HEDİYEDİR !!!
    SAHİBİNDEN.COM'DAN İLANDA VERDİM(RESMİ VARDIR)
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-konsol-250gb-slim-black-ops-nfs-hot-pursuit-ve-1200mp-points-42087772/detay
    23 AY DAHA GARANTİLİDİR.
    FİYAT=600TL
    SADECE İSTANBUL AVRUPA YAKASI ELDEN VERİLİR

quote:

Orijinalden alıntı: EMRECAN11

ürün Daywalkerrr arkadaşa satılmıştır

Merak ettim selamlar 2 gün önce aldığınız konsolu neden hemen elden çıkartıyorsunuz acaba?Bir sorun mu var?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuning07 -- 9 Şubat 2011; 21:37:43 >

• Arkadas alım satım yapıyor olabilir. Olamaz mi sitede böyle bisey yasak mi? Yoksa haber verin ikinci eli kapatsınlar. Bu arada ürünü almak isterdim ama kısmet değilmiş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay917 -- 9 Şubat 2011; 23:16:14 >
  • Aynen öyle alım-satım yapıyorum.Makina sıfırdan farksız Emrecan arkadaşa teşekkür ediyorum.Zaten 23 ay garantisi de devam etmekte makinanın
  • Pm.
  • ben sıze nedenını soyluyımmı arkadas cod black ops ve nfs ıle beraber 550 tlye satmıstı yanılmıyorsam makınayı o yuzden adam satıyor kazanmak ıcın yanı baska bır sorunu yok o almasaydı ben alıcaktım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Makiina Rese arkadaşımıza satılmıştır.Hayırlı olsun...
  • Tarafımdan alınmıştır hayırlı olsun iki tarafada..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.