Şimdi Ara

Satılık 120gb ps3 22.5 ay garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Slm arkadaşlar elimde 120gb slim ps3 mevcut.6 ocak 2011 tarihinde alınma ve kutusundan sadece bir kere çıkarılmış bir makina.Makinanın üzerinde parmak izi bile yok nerdeyse:)Ürünün versiyonu 3.56..Makinanın sıfırdan tek farkı jelatinlerinin olmaması onun dışında sıfır makina almış gibi olacağınıza şüpheniz olmasın.Bende bir adet daha ps3 olduğundan bunu aldığımdan beri sadece fişe taktım çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için.

İstediğim fiyat 500TL.Daha aşağı satmam mümkün değil yalnız bu makinayı...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 3.56 olmasa hemen tarafimdan kapilmisti
  • Kısmet:) 3.56 versiyonlarıda ilerleyen zaman zarfında zaten cfw ye uyumlu hale gelecektir:)
  • Hic sanmiyorum, root key'ler degisti...
  • En iyisi ben pazarlıklı fiyat 550tl yazayım buraya.Yani makinaya 450 desek 400 teklif edicekler:)500 diyoruz hala 450-475 teklif edenler var:)
  • İzmirde olsa alırdım hayırlı işler. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerrr

En iyisi ben pazarlıklı fiyat 550tl yazayım buraya.Yani makinaya 450 desek 400 teklif edicekler:)500 diyoruz hala 450-475 teklif edenler var:)

Bana 500 deseydin zamanında almıştım.Neyse şimdiye kısmetmiş sana pm attım hadi hayırlı olsun.gif]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soad_sefa

quote:

Orijinalden alıntı: Daywalkerrr

En iyisi ben pazarlıklı fiyat 550tl yazayım buraya.Yani makinaya 450 desek 400 teklif edicekler:)500 diyoruz hala 450-475 teklif edenler var:)

Bana 500 deseydin zamanında almıştım.Neyse şimdiye kısmetmiş sana pm attım hadi hayırlı olsun.gif]

Sana da bana da hayırlı olsun...
  • Ürün soad_sefa arkadaşımıza satılmıştır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.