Şimdi Ara

SATILIK 1 TB 2,5' FREECOM HARICI DISK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürünü yaklaşık 3-4 ay önce bilgisayarcı bir arkadaşımdan alacak yerine aldım, evden dışarı pek çıkmadı dolayısıyla pek kullanılmadı desem yeridir. Herhangi bir sorunu yok isteyen olursa hd tune de yeniden taratır raporu ilana eklerim. Kutusunda dünyanın en küçük 2,5 hdd si olduğu yazıyor (kutu yerine üzerine sert bir deri plastik karışımı birşey kaplanmış) Fiyatı 250 lira takas 1 tb 3,5" hdd ile mantık dahilinde bir teklif ise olabilir.. İyi forumlar.

İlana sürekli abuk, sabuk yorum yazan arkadaşların dikkatine; Stokta olmayan ürün linki vs koyacağınıza ya da piyasayı bilmeden konuşacağınıza biraz daha araştırın. Gerçekci fiyat linki ya da muadil ürün linki falan koyun.

Ürün linki;http://www.freecom.com/Products/External-Hard-Drives/Mobile-Hard-Drives/Mobile-Drive-XXS

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dickinson -- 14 Şubat 2012; 21:41:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yanlış anlama birader harddiskin güzel olabilir ama çok yüksek fiyat istiyosun..bu 2. eli inceliyorum kaç gündür senin rakam çok fazla...gitmez bu fiyata...yinede hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Turq

yanlış anlama birader harddiskin güzel olabilir ama çok yüksek fiyat istiyosun..bu 2. eli inceliyorum kaç gündür senin rakam çok fazla...gitmez bu fiyata...yinede hayırlı satışlar

2. el ve usb 2.0 ve marka freecom, istedigi fiyat yüksek bencede haklısınız...
  • Hani siz biliyorsunuz ya piyasayı, hem ürün de sizin!... Ürün üzerindeki tasarruf hakkı da sizde olduğuna göre ne kadar istemem lazım? 150 lira mı?

Hele ki daha 3 gün önce üye olup ilk mesajıda bu konuya atmanız oldukça manidar...

Konuya forum kuralları dışında yorum yapanları şikayet edeceğim, ayrıca harddisk fiyatlarından bihaber olanlar, ölücüler, mezarcılar vb. tarzı insanlar ilandan uzak dursun...

• iyiki yanlış anlama demişiz...ne yapalım fikrimzide mi söylemeyelim arkadaşım anlayamadım ki? evet 3 gün önce üye oldum ama çok uzun zamandır biliyordum burayı suç mu üye olmamak? Artı ürünün güzel sana kötü bir şey söylediğim filan yok . yime de hata ettiysek affola..neyse forum kuralları dışına çıkmayalım daha fazla. iyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: enoman

http://www.sanalmarketim.com/urun/1cb3d1aae764dcd305aa3e6c93ceb60e/FREECOM-35190-XXS-1TB-Usb-2.5

250 az bence 300 yap.

bu forumdakı 2. el satanlar kendılerını fırma sanıyor kafalarına göre fiyattar sanıyorlar buj fiyatları verınce herkes alacak sıfırı 220 tl olan urune çektiği fiyat bi okadr komık 160 fazla etmez kanımca

• Ne zamandan beri stokta olmayan ürün linki konuluyor foruma...

Birisi stokta olmayan ürün linki koyar bir diğeri 160 liradan fazla etmez der... Nesiniz siz?

Ya stokta olan bir ürünün linkini koyun ya da boş boğazlık yapmayın alın gönderin benden 30 lira kar size...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dickinson -- 31 Aralık 2011; 21:22:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel ürün mal senin istediğin fiyata satarsın arkadaş hayırlı satışlar takipteyim...........
  • 250 tl çok fazla bir fiyat bence demiyorum çünkü 220-230 tlye aynısını veya türevleri Sıfır satılıyor. fiyatta revize şart. yanlış anlama hocam ölü fiyatı yazda alalım demiyoruz hakkı neyse o
  • quote:

Orijinalden alıntı: syler23

250 tl çok fazla bir fiyat bence demiyorum çünkü 220-230 tlye aynısını veya türevleri Sıfır satılıyor. fiyatta revize şart. yanlış anlama hocam ölü fiyatı yazda alalım demiyoruz hakkı neyse o

Link koyarsanız fiyatı revize ederim.

• Sattığınız ürün Türkiye hiç bir mağazada bulunmamaktadır ama benzerleri mevcut. İşte link işte fiyatlar:

http://www.ucuzu.com/sabit-diskler-c3103/freecom/mobile-drive-xxs-1tb-35190-p47961108/
  • al arkadasım daha ıyı bır urun hemde sıfır, forumda satıcılarda bir ölücü baltacıdır lafı gıdıyor. sen ısıne geldıgı fıyatı verıyorsun alıcıda ısıne gelenı soyluyor. fiyatı ister değiştirirsiniz ister değiştirmezsınız ancak uygun fiyatlı ürün dediniz buyun. adı belli, sanı belli
    LG Xpress Cube XD7 HXD7U1TGW 2.5" 1TB USB Beyaz--263 lira

http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90678
  • quote:

Orijinalden alıntı: dehanik

Sattığınız ürün Türkiye hiç bir mağazada bulunmamaktadır ama benzerleri mevcut. İşte link işte fiyatlar:

http://www.ucuzu.com/sabit-diskler-c3103/freecom/mobile-drive-xxs-1tb-35190-p47961108/

quote:

-Arkadaşlar, aşağıda ayrıntıları yazılı dahili ve harici HDD'ler satışa /takasa çıkarılmıştır.
    -Harici HDD tak ve çalıştır özellikli, yüksek kaliteli kalın alüminyum muhafazalı 500 GB 3,5” PHILIPS markadır.
    -Sadece veri yedeklemek amacıyla çok az kullanılmış olup, kapasitesi yetersiz geldiği için satışa / takasa çıkarılmıştır.

*HARİCİ HDD Ana Özellikler
    Kapasite : 500 GB
    Harici / Dahili : Harici
    Donus Hizi (RPM) : 7200 RPM
    Ön Bellek : 8 MB

Teknik Özellikler
    Form Faktoru : 3.5 inch
    Ortalama Erişim Hızı : 8.5 ms
    Arabirim : USB

Diğer Özellikler
    Platform : Desktop Pc
    Adet : 1
    Görünüm
    Boyut : 18.3 x 25 x 13.6 cm

İLETİŞİM : PM’den.
    FİYAT: 150-TL
    TAKAS: Daha yüksek kapasiteli Harici HDD ile üste ödeme yapılarak olacaktır.

***DAHİLİ HARDDİSKLER***

-250 GB SEAGATE Sata 2 7200 RPM HDD-75-TL
    -500 GB SAMSUNG SATA 2 7200 RPM 16 MB ÖNBELLEK-115-TL
    -640 GB WD Caviar Black Sata 2 HDD-180-TL
    -1 TB SAMSUNG SATA 2 7200 RPM 32 MB ÖNBELLEK-195-TL
    -1 TB SAMSUNG SATA 2 7200 RPM 32 MB ÖNBELLEK-195-TL

-Arkadaşlar bu hardiskler de satılık ve daha yüksek kapasiteli hdd ile takaslıktır.

Yeterli olur sanırım.

• Ben fiyatları revize ettim. Siz ne zaman revize edeceksiniz?

quote:

quote:

-Aşağıda ayrıntıları yazılı dahili ve harici HDD'ler satılık ve takaslıktır..

1-) DAHİLİ HARDDİSKLER

-Form Faktoru : 3.5 inch

-250 GB SAMSUNG Sata 2 7200 RPM 8 MB ÖNBELLEK-Model:HD250HJ-70-TL

-500 GB SAMSUNG SATA 2 7200 RPM 16 MB ÖNBELLEK-Model:HD502IJ-95-TL

-640 GB WD Caviar Blue Sata 2 7200 RPM 16 MB ÖNBELLEK-145-TL

-1 TB SAMSUNG SATA 2 7200 RPM 32 MB ÖNBELLEK-Model:HD103UJ-165-TL

-1 TB SAMSUNG SATA 2 7200 RPM 32 MB ÖNBELLEK-Model:HD103SI-165-TL

TAKAS: Daha yüksek kapasiteli HDD veya core2 duo intel işlemci ile olabilir.

2-) HARİCİ HARDDİSK

-Harici HDD tak ve çalıştır özellikli, yüksek kaliteli kalın alüminyum muhafazalı 500 GB 3,5” PHILIPS markadır.
    -Sadece veri yedeklemek amacıyla çok az kullanılmış olup, kapasitesi yetersiz geldiği için satışa / takasa çıkarılmıştır.

*HARİCİ HDD Ana Özellikler
    Kapasite : 500 GB
    Harici / Dahili : Harici
    Donus Hizi (RPM) : 7200 RPM
    Ön Bellek : 8 MB

Teknik Özellikler
    Form Faktoru : 3.5 inch
    Ortalama Erişim Hızı : 8.5 ms
    Arabirim : USB

Diğer Özellikler
    Platform : Desktop Pc
    Adet : 1
    Görünüm
    Boyut : 18.3 x 25 x 13.6 cm

İLETİŞİM : PM’den.
    FİYAT: 125-TL

3-) EVEREST HDC-585 3.5" IDE/SATA USB 2.0 HDD KUTUSU

Kutu ve kutu içeriği tamdır.

İLETİŞİM : PM ‘den.

Fiyat : 40 TL.

ÖZELLİKLER:

Ürün Kodu : HDC-585

Açıklama :
    -Tak-çalıştır (plug-in play)
    -Alüminyum güçlü panel soğutuculu
    -Dayanıklı Alüminyum kasa
    -Şık tasarım
    -Menşei : P.R.C.

Diğer Özellikler:
    Boyut(inç) : 3.5"
    Disk Desteği: IDE & SATA
    Bağlantı : USB 2.00

Fiyat Linki:http://www.vatanbilgisayar.com/Harddisk%20Kutular%C4%B1/everest-hdc-585-hdc-585-35-idesata-harddisk-kutusu-usb-20/productdetails.aspx?I_ID=35224

-resimler temsilidir-

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• bugün alışveriş yerlerini gezdim 1 tb 3.5 kalmamış satmıyorlar ama 2 tb 3.5 inçler 420 tl
    birde 500 gb ve 1 tb olanların 2.5 inçleri 280 tl-350 tl civarı geziyor,ayrıca bir alışveriş yerinde 1 tane hdd disk kalmıştı,diğer büyük mağazada 2 ayrı model kalmıştı artık stoklarda tükenmiş piyasa tükeniyor
    satıcıya sordum japonyadaki üretim yapan fabrikaları su basmış zarar çok faaliyetleri durmuş bide santral olayı vs.. kısacası ithal alamıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.