Şimdi Ara

Satılık 100 LvL FF Warrior/Cleric (Odin)+ 1bil gold = 400Lira! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karkaterle birlikte 1bil. da satılabilir.

up
  • up
  • up
  • hiç indirim yapmayı düşünmüyonmu kardeş hala bekliorum biraz fiyatı düşürsen die.ha greece olsa hemen istediğin parayı veriridim ama malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetesiz -- 8 Kasım 2009; 3:47:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetesiz

hiç indirim yapmayı düşünmüyonmu kardeş hala bekliorum biraz fiyatı düşürsen die.ha greece olsa hemen istediğin parayı veriridim ama malesef

msn e ekle beni konuşalım

msn: asd_croses@mynet.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Time_Bandit -- 8 Kasım 2009; 16:26:52 >
  • up
  • up
  • up
  • karkateri 1bil gold ile birlikte sadece 400 liraya satıyorum!
  • up
  • axe nin stun ve bleed durumu olmasa yani 2 weapon kullanılması durumunda işe yaramadığını farz edelim +7 axe crt 12 %80 al eline 1 tane sadece stun we bleed le öldürebilirsin karşıdaki adamı axe ile wede 1v (çoklu durumlarda) warrior bulllarını basıp kendine alayına gider yapabiliorsun tabi bnm görüşüm bir warrior 4-4 lük olacaksa 3 weaponda açılmaı bnce tabiki yani bnce işin kısası farm lazım char snn diye sawunma bence xD neeyse hayırlı işler
  • ben char benim diye savunma yapmıyorum bu hali ile gayet iyi durumda ve birde daha önceleri 3 weapon açıktı senin savunduğun gibi öle aman aman bir yararını görmedim. Debufflar okadar başarılı olsaydı bu oyunda şuna etraf warlock kaynıyor olurdu warlock un bufflarını silebilen potion, cleric buff ları gibi etkenler varken karşındakine bleed tutturmak için ölümüne saldırmak biraz ters geliyor bana kusura bakma. Sen bleed tutturacan sonra elinde 2 handed alıcanda karşındaki atack yapıcan (ve kadıki bu karakter warrior çok serii bir karakter değil) sen daha eline 2 handed almadan bleed uçar sende 15 snlik potion süren olduğu için sadece karşıdan aldığın damagelerden dolayı ölümünü izlersin.
  • up
  • up
  • up
  • ekledim konuşalım !! anlaşalım msnem sametdemircan@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetesiz -- 18 Kasım 2009; 12:14:14 >
  • up
  • cok güzel char ypmıssın kısa zamanda gider inş up
  • up
  • Fiyatına göre çok iyi durumda olan bi char.
    Axeye cidden herkes takmış durumda Ama 1hnin shield ittirmesi açık zaten o varken axeye gerek yok karşı tarafı oyalamak için.Warriorda eğer pre+devil varsa kimse kolay kolay kesemez 2h zaten max bence yeterli skill durumu.Benimde 90lvl maxken 90lvl warrior warlock charım vardı.intlerin zorlaması zaten mümkün değil.Bladelerle pvpler uzun sürüyodu sadece.
    Axeye bukadar bel bağlamayın warriorun ittirme-stun skilli var zaten hemen dibinde bitiyo.Ha ölmek istemezse de alır eline cleric rodu healleyip zaman geçirmesini de bilir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.