Şimdi Ara

Satılık 100 LvL FF Warrior/Cleric (Odin)+ 1bil gold = 400Lira! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cruel.turk
    Fiyatına göre çok iyi durumda olan bi char.
    Axeye cidden herkes takmış durumda Ama 1hnin shield ittirmesi açık zaten o varken axeye gerek yok karşı tarafı oyalamak için.Warriorda eğer pre+devil varsa kimse kolay kolay kesemez 2h zaten max bence yeterli skill durumu.Benimde 90lvl maxken 90lvl warrior warlock charım vardı.intlerin zorlaması zaten mümkün değil.Bladelerle pvpler uzun sürüyodu sadece.
    Axeye bukadar bel bağlamayın warriorun ittirme-stun skilli var zaten hemen dibinde bitiyo.Ha ölmek istemezse de alır eline cleric rodu healleyip zaman geçirmesini de bilir

Çok güzel anlatmışında insanlar anlamak istemiyor. Karakteri kullanması bilmeyen kişi için istersen tüm skilleri aç gene yetmez

• up
  • istanbul elden olrsa 2 günde alabilirim
  • İstanbul içi elden satış yapabilirim ama salı gününe kadar şehirdışındayım.
  • up
  • up
  • up
  • kocaeli elden alabilirim satiorsan dostum
  • malesef istanbulda oturuyorum eğer aracı ile almayı düşünürsen ekle msn: asd_croses@mynet.com
  • up
  • up
  • Time_Bandit Diyorsun Ki cleric olan adama bleed nasıl atıcam.İttirme kullanablrsn,,Tutmassa? ++ axenin Stun skillinin oda %30 yazdıgına inanmayn bence ben nerdeyse her vurduğumda stunu tutturuorm..
  • Karkater satılmıştır! Hayal ürünü yazılar yazıcak veya kendilerini avutacak insanlarla muhattap olunmayacağım için mutluyum. Herkese kolay gelsin.

Konu Kilitlenebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.