Şimdi Ara

SATILIK !! 10DG 90+7 SUN STAFF !! 400TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • herkesin kendi görüşüdür ^^ saygı duyarım ^^

sizdede olurda inş satmazsınız ne deyim^^
  • Seninde kendi görüşündür saygı duyarım.Fakat böyle bi silahı çok isteyen kişi 500 TL ile silk alıp pop oynar.
  • Benim her zaman merak ettim bi konu var 1 adam neden sun ıcın 4000 sılk 500 tl harcar ? yanı 6 ay sonra 11 dg gelicek o sunlar çöpe gidicek

nese hayırlı satışlar
  • aynen katılıyorum sana millet kafayı yemiş
    quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

Benim her zaman merak ettim bi konu var 1 adam neden sun ıcın 4000 sılk 500 tl harcar ? yanı 6 ay sonra 11 dg gelicek o sunlar çöpe gidicek

nese hayırlı satışlar

• kesinlikle katılıyorum bende ^^ onun için harcadığın parayı geri alamazsın ama bu silaha verilen paranın bir miktarını oyundan veya tl olarak geri alabilirsin^^
  • up
  • pop magic oynasam maximum 1000 silke yani 165tl ye düşürürsün arkadaşım 110 silke düşürdün sun staf bence 400 tl fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yharamazh

pop magic oynasam maximum 1000 silke yani 165tl ye düşürürsün arkadaşım 110 silke düşürdün sun staf bence 400 tl fazla

doğrudur arkadaşım saygı duyarım ama o düşürdüğün ne işe yarıcak sorması ayıp ^^ sonra satacağın fiyat sadece 1 gold ^^ bunun en azından bir kısmını geri alabiliyorsun birde böyle düşün^^

• 110lvl geliyor bunu da sen iyi düşün. :) Hem sun ticaret için değil ki.. :)
    quote:

Orijinalden alıntı: sgorgoz22

quote:

pop magic oynasam maximum 1000 silke yani 165tl ye düşürürsün arkadaşım 110 silke düşürdün sun staf bence 400 tl fazla

doğrudur arkadaşım saygı duyarım ama o düşürdüğün ne işe yarıcak sorması ayıp ^^ sonra satacağın fiyat sadece 1 gold ^^ bunun en azından bir kısmını geri alabiliyorsun birde böyle düşün^^

• quote:

Orijinalden alıntı: cngnsry

110lvl geliyor bunu da sen iyi düşün. :) Hem sun ticaret için değil ki.. :)
    quote:

quote:

kimseyide zorlamıyorumki almaya :) tarafsız bir alım satım yeri sadece :)

• quote:

up

kimse almıyo
  • Satışı baltalamaya gerek yok. İsteyen alır isteyen almaz herkesin kendi iradesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ησ¢яу

Satışı baltalamaya gerek yok. İsteyen alır isteyen almaz herkesin kendi iradesi var.

• sürekli :Dlvl sınırının yükseldiği bir oyunda bence gereksiz bir item ve olağanüstü pahalı sun item değerlidir ama OYUN İÇİNDEKİ DEĞERİNİ REAL HAYATA yansıtmak mantık dışı olur ve fiyatı aşşağı çeker...Bu iteme şu forumda max verilecek para 150 200 dür bahse giren varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saeroz

sürekli :Dlvl sınırının yükseldiği bir oyunda bence gereksiz bir item ve olağanüstü pahalı sun item değerlidir ama OYUN İÇİNDEKİ DEĞERİNİ REAL HAYATA yansıtmak mantık dışı olur ve fiyatı aşşağı çeker...Bu iteme şu forumda max verilecek para 150 200 dür bahse giren varmı?

doğrudur saygı duyarım ^^ piyasa bu mal senin olsaydı o fiyata satardın veya satmazdın ^^ kişiye göre değişir^^
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.