Şimdi Ara

Satılık 12 Kitap Kargo Dahil 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar. Elimde olan ve satmak istediğim bazı kitapları aşağıya ekleyeceğim, almak isterseniz görüşebiliriz. Okumak istediğim yeni eserlere yer açmak için satıyorum. Kitapların çoğu sıfır ayarında olup problemi olanları yanına belirteceğim. Ödemeyi Ziraat hesabıma aldıktan sonra gün içerisinde kargonuzu verip takip kodu paylaşıyorum. Kitap isimlerinin yanında hangi yazara, hangi yayın evine ait oldukları ve ücreti yazmaktadır. Kitap görselleri için özel mesaj ile telefon bilgilerinizi gönderirseniz kitap fotoğraflarını iletirim. Çoğu kitapta kargoyu karşılayıp PTT Kargo ile gönderiyorum. Kargoyu farklı bir şirket isterseniz detayları tekrardan görüşürüz. Öyleyse kitap listesine ve fiyatlarına geçeyim.

REFERANS: Ukitap sistemindeki karnemi ekliyorum fakat link görünmüyor. Ukitap sistemine kayıtlı olan kişiler fatihcetin nickini bularak karnemi inceleyebilir. Ukitap üyeliği olmayanlar referans için özel mesaj ile karne bilgilerini isteyebilirsiniz. Ayrıca konunun en aşağısında bulunan Forum Kayıprıhtım'daki konumdan referanslara bakabilirsiniz. Forum Kayıp Rıhtım'daki diğer konularımdan 1 senedir sattığım veya takasladığım kitap konularına da bakabilirsiniz.

1-) Ali Narçın - Dünya Uygarlıkları Seti (Siyah Beyaz Yayınları) (10 Kitap Set)

Asur
    Aztek
    Babil
    Çelişkiler
    Eski Mısır
    Hitit
    İnka
    Maya
    Sümer
    Urartu

10 kitabın piyasadaki tek tek fiyatı 13-14 tl bazında. Çoğu kitap tükenmiş durumda. Bütün set kargo dahil 60 TL.

2-) Evrak Kürek (Selçuk Aydemir) (Küsurat Yayınları) (8 TL)

3-) Rüyada Terakki ve Medeniyet-i İslamiyeyi Rüyet (Molla Davudzade Mustafa Nâzım Erzurumî) (Boğaziçi basımı) (Kargo dahil 40 TL)

Ayrıca forum.kayıprıhtım.com'daki ilanıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihCetin42 -- 20 Kasım 2019; 18:54:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Edgar Allan Poe kitapları forum dışına satılmıştır. Diğer kitapların satışı devam etmektedir.

• Maya Kitap Mitoloji serisi forum dışına satılmıştır. Diğer kitapların satışı devam etmektedir.

• Konu güncellenmiş olup son fiyat değiştirilmiştir.

• Rüya Gibi kitabı forum dışına hediye edilmiştir.

Düzenleme 1: Ali Narçın Dünya Uygarlıkları seti 90 tl'den 60 TL'ye güncellenmiştir.

• Satış devam ediyor.

• Evrak Kürek kitabı forumdaki bir üyeye satılmıştır.

• Bütün kitaplar satılmıştır. Konu kilitlenebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.