Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK 14700K + MSİ Z790 Tomahawk max ddr5 Satın Al 17 Ocak 2024 21:48 1 1 SATILIK 14700K + MSİ Z790 Tomahawk max ddr5 2 ürün de 1 haftalıktır. Fikrimi değiştirdiğim için satıyorum. Montaj bile yapılmadı. Ne işlemci anakarta takıldı, ne de anakart kasaya monte edildi. Anakart Hepsiburada, işlemci n11 den alındı. İade Ile uğraşmak istemediğim için her ikisini aldığımın ufak bir miktar altına satıyorum.İzmir içi elden, diğer illere önce havale sonra kargo olacak şekilde yardımcı olurum.İşlemci (KGF TAM, Tray değildir) SATILMIŞTIR - @Supervisor_ ‘- satılmış olup, kargolaması yapılmıştır.Anakart (KGF TAM) 13000TL dir.Pazarlık vs düşünmüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 13000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 13 Ocak 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS ROG LOKI SFX-L 750W BYKSKI ROG-TUF RTX4080 SOĞUTMA BLOĞU VE EKSTRA SATILIK - ROG STRIX 4080 OC NZXT KRAKEN ELITE RGB