Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK - ROG STRIX 4080 OC Satın Al 23 Mayıs 2024 21:23 1 1 SATILIK - ROG STRIX 4080 OC Selamlar, ürün tr ürünüdür. Kgf vardır. Ürün sadece oyun için h5 elite kasa ile beraber kullanıldı.Redditte de paylaşınlara istinaden stok macunun kötü uygulandığını gördüm ve termal macun bakımı yaptım. Thermal grizzly macun ile değiştirdim. Gerçekten de 5-6 derece farketti ve özellikle hotspot 75i geçmiyor şu anki kasamda.Bu macun değişimi sebebiyle garanti yok gibi düşünebilirsiniz. Fiyatı o yüzden piyasanın biraz altına koydum ve pazarlık düşünmüyorum. Ürün tertemiz.Bedelli için nakite ihtiyacım var bu yüzden satıyorum.Fiyat: 37500TL’dir.Referanslarım mevcuttur.İzmir içi elden, İzmir dışı önce havale sonra kargo olacak şekilde yardımcı olurum. İstediğiniz her testi wp aramasında ya da istediğiniz şekilde yapıp gönderebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 37500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 23 Mayıs 2024 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ASUS ROG LOKI SFX-L 750W BYKSKI ROG-TUF RTX4080 SOĞUTMA BLOĞU VE EKSTRA SATILIK - ROG STRIX 4080 OC NZXT KRAKEN ELITE RGB