Forum Dışına iki adet Oyun Satılmıştır. Red Dead Redemption 2 Dying Light: Definitive Edition Güncel Bakiye:11641TL |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Forum Dışına iki adet Oyun Satılmıştır. Red Dead Redemption 2 Dying Light: Definitive Edition Güncel Bakiye:11641TL |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alışverişiniz için teşekkürler güle güle oynayın |
Konu sahibi arkadaştan dying light 2 ultimate sürüm aldım, hızlı bir şekilde dönüş yapıp alış verişi tamamladık. |
Teşekkürler güle güle oynayın |
Alışverişiniz için teşekkürler güle güle oynayın @emrahcey |
Sancak⌎_⌏İsimli oyuncuya Resident Evil Village - Winters’ Expansion Satılmıştır. Güncel Bakiye: 10190 TL |
@emrahcey adli üyeye tekrardan 8 adet oyun satılmıştır. Alışverişiniz için teşekkürler @emrahcey Güncel Bakiye 9890 TL |
@emrahcey adli üyeye tekrardan 11 adet oyun satılmıştır. Alışverişiniz için teşekkürler @emrahcey Güncel Bakiye 9623 TL |
@𝓐𝓷𝓰𝓮𝓵:41:𝓣𝓡 isimli üyeye Steelrising isimli oyun satılmıştır. Alışverişiniz için teşekkürler. Güncel Bakiye 9200 TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Trader -- 9 Eylül 2022; 14:41:33 > |
@sabotage1907 isimli üyeye 3 adet oyun satılmıştır. Alışverişiniz için teşekkürler. Güncel Bakiye 8950 TL |
@emrahcey adli üyeye 29 adet oyun satılmıştır. Alışverişi için teşekkür ederim. Güncel Bakiye 8592 TL |
@emrahcey adlı üyeye 5 adet oyun satılmıştır. Alışverişi için teşekkür ederim. Güncel Bakiye 8400 TL |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
@SnavS Adlı üyeye 3 adet oyun satılmıştır. Mount & Blade II: Bannerlord Maid of Sker V Rising Alışverişi için teşekkür ederim. Güncel Bakiye 8020 TL |
@emrahcey adlı üyeye 11 adet oyun satılmıştır. Alışverişi için teşekkür ederim. Güncel Bakiye 7840 TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Trader -- 19 Eylül 2022; 12:43:30 > |
@emrahcey adlı üyeye 23 adet oyun satılmıştır. Alışverişi için teşekkür ederim. Güncel Bakiye 7523 TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Trader -- 20 Eylül 2022; 15:18:50 > |
Bakiye yollayamıyorsunuz demi fifa 23 için alacaktımda ama 2 hafta bekleme süresi çok |
Bakiye yollanmıyor zaten hocam oyun yollanıyor eğer hesabından uzun zamandır hediye yollamamış bir arakdaş bulursanız aynı gün içinde size oyunu yollayabilir ama ben yollayamıyorum maalesef beklemeniz gerekiyor. |