@emrahcey adlı üyeye 19 adet oyun satılmıştır. Alışverişi için teşekkür ederim. Güncel Bakiye 7130 TL |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
@emrahcey adlı üyeye 19 adet oyun satılmıştır. Alışverişi için teşekkür ederim. Güncel Bakiye 7130 TL |
takip |
@emrahcey adlı üyeye bir çok oyun satılmıştır. Alışverişi için teşekkür ederim. Güncel Bakiye 6859 TL |
@𝓐𝓷𝓰𝓮𝓵:41:𝓣𝓡 isimli üyeye Evil West oyunu satılmıştır. Alışverişiniz için teşekkürler. Güncel Bakiye 6300 TL |
@Black Eagle Ammo (Alican Ceylan) isimli üyeye 3 Adet oyun satılmıştır. EA SPORTS™ FIFA 23 Football Manager 2023 UNCHARTED™: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu Alışverişi için teşekkür ederim Güncel Bakiye 4565 TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Trader -- 1 Ekim 2022; 10:24:34 > |
@𝓐𝓷𝓰𝓮𝓵:41:𝓣𝓡 isimli üyeye 3 Adet Oyun Satılmıştır. Dying Light 2 Stay Human: Bloody Ties A Plague Tale: Requiem Scorn @emrahcey İsimli Üyeye 1 Adet Oyun Satılmıştır Baldur's Gate 3 Alışverişleri için teşekkür ederim. Güncel Bakiye 3530 TL |
2 hafta önceden takip etme olayı olmasa alım yapacaktım. Nasip değilmiş. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
@emrahcey adlı üyeye bir çok oyun satılmıştır. Alışverişi için teşekkür ederim. Güncel Bakiye 3375 TL |
Bu şekilde sizden yüzde 15 indirimli cüzdan kodu da alabilir miyim ? Arkadaş ekledikten sonra gönderim yapabilrisiniz. |
Demeye çalıştığım steam üzerinden de cüzdan kodu arkadaşlar arası gönderiliyor. Tabı onda da 3 5 gün bekleme süresi var. Benim anlatmaya çalıştığım buydu. Siz bana oyun yerine 40 80 200 tl vs gibi cüzdan atacaksınız bende size 15 indirimli ücretini atacağım |
Hocam size üstteki mesajda da dediğim gibi cüzdan kodu yollanıyor fakat bakiye yollanmıyor siz beni anlamadınız sanırım cüzdan koduyla cüzdan bakiye bambaşka şeyler cüzdan kodu sadece kart ile alınabilen birşey onu kredi kartınızla alıp istediğiniz zaman arkadaşınıza hediye edebilirsiniz, cüzdan bakiyesi ise herhangi bir skin yada eşyayı satmanız sonucunda hesabınıza gelen para miktarı o parayı cüzdan koduna dönüştürmenin yolu yok inşallah bu sefer daha doğru size bilgi verebilmişimdir. Ayrıca ben size kredi kartı ile cüzdan kodu satın aldıktan sonra örnek benim kartımdan 100 tl gidecek size bunu indirimli satıp geriye 85 tl alacağım sizce bunun bir mantığı varmı ? 15 tl zararına kim bu şekilde satış yapar bana sorarsanız kimse iyi forumlar dilerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Trader -- 4 Ekim 2022; 19:44:32 > |
Ben Steam bakiyesinden cüzdan kodu atılıyor diye biliyordum ki anlattığım da bu şekilde idi. Yine sizde doğru diyorsunuz. İyi forumlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@𝓐𝓷𝓰𝓮𝓵:41:𝓣𝓡 isimli üyeye 2 Adet Oyun Satılmıştır. Forspoken Dead Space Alışverişi için teşekkür ederim. Güncel Bakiye 1480 TL |
Bugün takip süresi bitmişti alacaktım ki bakiye bitmiş... |
Sağlık olsun hocam kısmet değilmiş yakın zamanda yine 1k 1.5k bakiye olur mu yoksa bir kereye mahsus birşey miydi. |