Motosiklet 2005 model olup çok fazla binilmediğinden 1040 km dedir. Motosiklet benim amcamın oğlunun ama sonuna kadar kefilim. İzmit Servisten Tuna ve Refik Usta tarafından tüm bakımları yapılmıştır.
Kuzenimden istedim ama daha ehliyetim olmadığından bana satmıyo
İstenilen Fiyat: 2000 YTL
Çantaları vs. mevcuttur.
Resimlerini sapancaya gittiğimde çekip ekleyeceğim. Motoru sadece sapancada turlamak için kullandık sıfırından bir farkı yoktur.
Dostum motorsikletinden ayrıntılı olarak bahsedebilirmisin acaba???
JL150-5 Classic Chopper veya Cruiser denilen model
Boyu 2160 mm. Genişliği 815 mm. Yüksekliği 1090 mm. Yerden Yüksekliği 140 mm. Ağırlığı 130 kg Max. Taşıma Kapasitesi 150 kg Fren Sistemi Ön Disk,Arka Kampana Motor JL 162 FMJ Motor Tipi 4 Zamanlı Tek Silindir Silindir Tipi Vertikal Piston Deplasmanı 149.5 cc. Kompasyon 9.0:1 Max. Tork 9.8/7000 Max. Güç 14 hp / 9000 rpm Ateşleme Sistemi C.D.I Çalıştırma Elden ve Ayaktan Marşlı Soğutma Sistemi Hava Soğutmalı Şanzuman 5 vites Akü 12 V - 7 Ah Yakıt Tankı Kapasitesi 10 Lt. Ortalama Yakıt Tüketimi 2.5 Lt. / 100 Km.
Bu resimdekinin aynısıdır.
dostum güzel motorsiklet bu fiyata bu motorsikleti herzaman bulamazlar ben arkadaşlarımı bilgilendireyim yinede teşekkürlerkatkıların için...
ben teşekkür ederim
Motor çok şık duruyo ayıptır sorması neden satıyorsun?
motosiklet kuzenimin ben çok istedim ama satmıyo bana ehliyetim olmadığından dolayı. kendisi zevk için biniyordu buna. daha sonra bi jeep e merak sardı onu almak istiyor. bunu peşinat olarak verecek. bir de tehlikeli falan diyor motosiklet için ama motosikletin bu resimdekinden hiçbir farkı yoktur