Şimdi Ara

SAtılık 150 Lv.BL (Mars)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    150 Lv.
    Blader
    D.Trans
    Honour : Class7 %10

Fiyat : 1.000 YTL

msn : g__senyurt@hotmail.com

ilgilenenlere msnden resim yollanacaktır...

SAtılık 150 Lv.BL (Mars)

• Benim itemler senin 5 katın bana biri 300-400 arası verse satıcam şerreffsizim. 1000 ytl mişşşş... SAdece
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Thunder_

Benim itemler senin 5 katın bana biri 300-400 arası verse satıcam şerreffsizim. 1000 ytl mişşşş... SAdece
    quote:

Orjinalden alıntı: _Thunder_

Benim itemler senin 5 katın bana biri 300-400 arası verse satıcam şerreffsizim. 1000 ytl mişşşş... SAdece

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: mcsances

quote:

Orjinalden alıntı: _Thunder_

+1

Alıntıları Göster
    LoL cabal kaçıncı senesinde ehuehue
    Piyasaya yeni mi çıkıyon sen :D
    Serverin en kral charı bile 1000 ytl etmez
    yaklaşık 1 buçuk sene önce pro craftı lvl 5 te / basic craftı lvl 9 da / ful mihtil (su an miihtrilin öenmi yok biliyorum ama daha ilk basanlardan dı nerdeyse) + rw3 lü + 3m honourlu char bile o kadar etmiyodu ki bu charın sahibi 600' e satmıştı kaldı ki bana şimdi böyle bi charı verseler 400-450 den fazla vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :emotion -- 11 Temmuz 2008; 17:42:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :emotion

LoL cabal kaçıncı senesinde ehuehue
    Piyasaya yeni mi çıkıyon sen :D
    Serverin en kral charı bile 1000 ytl etmez
    yaklaşık 1 buçuk sene önce pro craftı lvl 5 te / basic craftı lvl 9 da / ful mihtil (su an miihtrilin öenmi yok biliyorum ama daha ilk basanlardan dı nerdeyse) + rw3 lü + 3m honourlu char bile o kadar etmiyodu ki bu charın sahibi 600' e satmıştı kaldı ki bana şimdi böyle bi charı verseler 400-450 den fazla vermem

Alıntıları Göster
    Beyler,bir taraflardan çıkıpta bilmişlik taslamayın.İşinize gelmiyorsa msj yazmayın.Bu kadar basit...! Becerebilirsiniz sanırım.

Ayrıca,155 Lv. WA da mevcuttur.
    Nick : KaTiL155
    Server : Mars
    Fiyat : 1.200 YTL

İtemler,ıvır,zıvır için msn'e ekleyiniz konuşuruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: nobutada

Beyler,bir taraflardan çıkıpta bilmişlik taslamayın.İşinize gelmiyorsa msj yazmayın.Bu kadar basit...! Becerebilirsiniz sanırım.

Alıntıları Göster
    böyle konuşuyorsunuz ama o charı kasmak için o adamın ne kadar emek harcadgını düşündünüzmü ?
    ( ama cidden abartı olmuş )
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirada

böyle konuşuyorsunuz ama o charı kasmak için o adamın ne kadar emek harcadgını düşündünüzmü ?
    ( ama cidden abartı olmuş )

Alıntıları Göster
    Hepimiz kendi çarımız için hepimizden fazla emek harcamışıszdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :emotion -- 13 Temmuz 2008; 13:56:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :emotion

Hepimiz kendi çarımız için hepimizden fazla emek harcamışıszdır...

Alıntıları Göster
    o iki charıda biliyorum serverde ime selamını söyleseniz size iyi davranır isim yapmış charlar yani onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSoonOfTheWar

o iki charıda biliyorum serverde ime selamını söyleseniz size iyi davranır isim yapmış charlar yani onlar

Alıntıları Göster
    Biri bana 1200 ytl versin ona isterdiği serverdan itemli 170 char vericem. Bu kadarda ciddi konuluyorum. 140lvl + skill + honour max 2 aygibi bi zamanda oluyor. aylık 600 e çalışmak gibi.
  • quote:

Biri bana 1200 ytl versin ona isterdiği serverdan itemli 170 char vericem. Bu kadarda ciddi konuluyorum. 140lvl + skill + honour max 2 aygibi bi zamanda oluyor. aylık 600 e çalışmak gibi.

Alıntıları Göster
    O fiyata satarsan söyle.Bende de vardı 160 lık bi char bende satam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCELANCEE28

O fiyata satarsan söyle.Bende de vardı 160 lık bi char bende satam.

Alıntıları Göster
    1.000 liraya online oyun kurulur be
  • quote:

Orijinalden alıntı: nobutada

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nobutada

Katil nbr kanki:D ben Killa bende satiyorum chari 154 lw wa en son BB almisdim 90 days fln sonra itemler fulldur alan varsa pm

• quote:

Orijinalden alıntı: call of

quote:

Orjinalden alıntı: nobutada

Katil nbr kanki:D ben Killa bende satiyorum chari 154 lw wa en son BB almisdim 90 days fln sonra itemler fulldur alan varsa pm

Alıntıları Göster
    sorumu sormak için başlık bulamadım burdan soruyorum...
    dex bladerın stat dagılımını bilen yardım etsin hiç bir yerde yok!!!!! bulduklarım hep str-int eşit olucak diyor ben dex ağırlıklı yaptım gibi bişi ve dexağırlıklı dewam etmek istiyorum martial giyiyorum 104lvl blader ım jupiter de... int fazla vermişim onları düşürcem şu anki statlarım str=327+4 int=89+4 dex=406+4.....öneri ve bilgi pls??????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiwironicles

sorumu sormak için başlık bulamadım burdan soruyorum...
    dex bladerın stat dagılımını bilen yardım etsin hiç bir yerde yok!!!!! bulduklarım hep str-int eşit olucak diyor ben dex ağırlıklı yaptım gibi bişi ve dexağırlıklı dewam etmek istiyorum martial giyiyorum 104lvl blader ım jupiter de... int fazla vermişim onları düşürcem şu anki statlarım str=327+4 int=89+4 dex=406+4.....öneri ve bilgi pls??????????????

Alıntıları Göster
    Cok balder taniyorum sahsen bende bladerim. sana tavsiyem str dex i esit götürmen. en azından ben ve çervrem hep öle yaptık. istersen full str istersen full dex te yaparsın. fakat hiç bir espirisi yok yine aynı tas aynı hamam. int max 76 olsun. oda mithril+6 suit için gerekli.

• quote:

Cok balder taniyorum sahsen bende bladerim. sana tavsiyem str dex i esit götürmen. en azından ben ve çervrem hep öle yaptık. istersen full str istersen full dex te yaparsın. fakat hiç bir espirisi yok yine aynı tas aynı hamam. int max 76 olsun. oda mithril+6 suit için gerekli.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım knight online de bile o kadara satılmıyor çarlar benim arkadaşım sattı 160 lwl üstü full mitrill set amp li ve 1 milyara yakın alz var 250 m zor sattı sen 1 milyardan bahsediyorsun cabal öyle para etmez fazla ama müthiş bir online oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamozcuk

Arkadaşım knight online de bile o kadara satılmıyor çarlar benim arkadaşım sattı 160 lwl üstü full mitrill set amp li ve 1 milyara yakın alz var 250 m zor sattı sen 1 milyardan bahsediyorsun cabal öyle para etmez fazla ama müthiş bir online oyun

Alıntıları Göster
    ewt cabal online güzel bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3chladon

ewt cabal online güzel bir oyun

Alıntıları Göster
    benim 133-128-59 charlarım var bide 1000 ytl

• quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

benim 133-128-59 charlarım var bide 1000 ytl

Alıntıları Göster
    Arkadaş Gerçekten Cok Fazla Fiyat Cekmiş Fakat Mesajın Tarihine Bir Bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRara

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BlackBuff

Tarih o kadar önemli değilki fark etse en fazla 100 m fark eder cabal o kadar tutulan bir oyun değil

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamozcuk

quote:

Orjinalden alıntı: BlackBuff

Tarih o kadar önemli değilki fark etse en fazla 100 m fark eder cabal o kadar tutulan bir oyun değil

Alıntıları Göster
    1000 ytl az hacı o çar daha fazla eder

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.