Şimdi Ara

satılık 18'' vw passat jantı takım 500tl SATILMIŞTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 18'' vw passatdan cıkma orjinal jantları satılıktır (5bijon) üzerinde 225 40 18 lassa lastikler vardır jantlardan eğrilik yok sadece çizikler mevcut lastiklerin durumuda 2si iyi 2 si idare eder daha sonra resim yüklicem ilgilenen arkadaşlar mesaj atsınlar takım fiyatı 500 tl istenirse 4 adet sıfır lastik takılıp jantlarda fırınlı boya ile boyanıp teslim edilir o zamanda fiyat 1000tl olur replika jant değil orjinal jant

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oonur33 -- 12 Mart 2013; 11:41:26 >

• 5 çarpı kaç oluyor
  • Onur 4 adet 0 lastik takıp jantları boyatıp takımı 1000 Liraya satamazsın...Çok zarar edersin..Lastik fiyatlarını biliyorum. Bu halinde satman uygun...Bilgin olsun..Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 28 Ocak 2013; 8:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Onur 4 adet 0 lastik takıp jantları boyatıp takımı 1000 Liraya satamazsın...Çok zarar edersin..Lastik fiyatlarını biliyorum. Bu halinde satman uygun...Bilgin olsun..Kolay gelsin..

üstat bu haliyle satmak çok daha iyi bende yazdıkdan sonra farkettim lastik satışı yapıyoruz ama ona rağmen yinede zar zor kurtarıyor :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximusix

5 çarpı kaç oluyor

5*112 diye biliyorum ama ölçtürmem lazım emin olmak için yeni passatdan çıkma jant internettende baktım 5*112 yazıyor ordada
  •  satılık 18'' vw passat jantı takım 500tl SATILMIŞTIR

satılık 18'' vw passat jantı takım 500tl SATILMIŞTIR
  • Bu lastiklerden bahsetmiştim 😃😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort olacak ama jant satıldı mı? Satılmadıysa ÖM yoluyla ulaşırmısınız.
  • AB01 A kullanıcısına yanıt
    selamlar ilan baslıgında satılmıstır dıye belırtmıstım ilginize tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.