Şimdi Ara

SATILIK 2.5 NOTEBOOK HARDDİSKLERİ VE ALINIK SSD EKRAN KARTI HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ALINIK HDD SSD VE EKRAN KARTI TEKLİFLER ÖZEL MESAJ İLE

3.5 1 TB 2TB 3 TB HDD VE 60 GB 120 GB SSD ALINACAKTIR UYGUN FİYATLI İSTİYORUM SAĞLAM OLUCAK BAD SECTOR VS OLMUYACAK SSD LER PERFORMANLI OLACAK TERCİH CORSAİR- OCZ

BUNA EK OLARAKDA EKRAN KARTI ALINACAKTIR

HD3870- 8800 GT 9800 GTX HD 5850 HD 4890 TEKLİFLER MESAJ OLARAK ATIN İYİ GÜNLER

GARANTİLERİ VARSA BELİRTİNİZ ALIRKEN BAD SECTOR TARAMASI VE HDD TUNE HEALTH KISMI RESMI ATMANIZ RİCA OLUNUR ACİL PEŞİN ALINACAKTIR SİTEDEN ÖNCEDEN ALIŞVERİŞ YAPMIŞ VE GÜVENILIR ARKADAŞLARDAN ALMAK TERCİHİM AMA TABİKİ DİĞER ÜYELERDENDE ALABİLİRİM PARANIN ÖNEMI YOK ANCAK İŞLERIMDEN DOLAYI HDD İHTİYACI VARDIR UYGUN FİYATLI OLMAK KAYDI İLE TAKAS OLURSA ELIMDEKI HDD LERİDE VEREBİLİRİM

2.5 SATILIK DİSKLER

boşta kalan hdd lerimi satmak istiyorum takas yapabilkirim takas olarak kablosuz gamepad ve diresksıyon seti logitech gibi kaliteli urunler olması lazım varsa elınde mesaj atablirler

harddiskler sorunsuz leptoplarımda kullandğım hdd ler hepsinde windows 7 ultimate kuruludr öncelık alacak kişi test edip almasıdır elden görup inceleyıp alması kargo yollanırsada alıcı öder kargoyu

geçelim urunlere

1 ADET 2.5 NOTEBOOK DİSK 250 GB SEAGATE ST9250315AS SATA 2 HDD FİYAT: SATILDI

1 ADET: 2.5 NOTEBBOK DİSK WD 320 GB WD3200BVT SATA 2 HDD FİYAT:SATILDI
    1 ADET 2.5 NOTEBOOK DİSK SEAGATE 500 GB ST9500325AS SATA 2 HDD FİYAT: BU HDD EK OLARAK HP LEPTOPDAN ÇIKMIŞTIR 1 TB İLE DEĞİŞTİĞİ İÇİN SIFIRDIR NEREDEYSE 1 HAFTA KULLANDI MÜŞTERİMİZ FİYAT OLARAK 125 TL
    şuan iş yerındeyım eve geçtiğim zaman harddiskleın kendı resımlerını detaylı atacağım

toplu alımlarda indirim olacaktır

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsuSGamers -- 1 Mart 2012; 8:24:04 >

• Elinizde 80 gb civarı fiyatı uygun 30-40 tl'ye hdd varsa pm atınız lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Elinizde 80 gb civarı fiyatı uygun 30-40 tl'ye hdd varsa pm atınız lütfen..

tabiki şuan yok ancak elımıze geçebilir şansınıza müşterilerimiz ürün değişimi yaparsa hdd sini yukseltırse boşta kalan 80 gb olursa ilk size pm atacağım
  • tkp
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsuSGamers

quote:

tabiki şuan yok ancak elımıze geçebilir şansınıza müşterilerimiz ürün değişimi yaparsa hdd sini yukseltırse boşta kalan 80 gb olursa ilk size pm atacağım

Teşekkürler. 2.5" sata 80-120 gb hdd arıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

sanırım 1 adet 120 gb olması lazım bi bakayım hocama tekrar dönüş yapabilirim

bu arada referansı yuksek sitede kefiliniz olursa öncelik hdd yollanıp testini yaptıkdan sonra ucrti verebilirme imkanı sağlıyoruz hem sızın hem bizim için sorun ve guvensızlık olmasın diye iyi günler dilerım

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu arada referansı yuksek sitede kefiliniz olursa öncelik hdd yollanıp testini yaptıkdan sonra ucrti verebilirme imkanı sağlıyoruz hem sızın hem bizim için sorun ve guvensızlık olmasın diye iyi günler dilerım

Tamam hocam. Fiyatıyla birlikte dönüş yapar pm atarsanız memnun olurum. Referans konusuna gelecek olursa forum üzerinden 1 ipod touch 4g - 2 tane oyun cd keyi aldım. 1 tane de iphone 4 sattım. Alışveriş yaptığım kişilerin nicklerini atarım size. Eğer istanbul'a gelip gidiyorsanız veya burada bir tanıdığınız varsa elden alışverişte yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metallurgy -- 15 Şubat 2012; 13:34:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam hocam. Fiyatıyla birlikte dönüş yapar pm atarsanız memnun olurum. Referans konusuna gelecek olursa forum üzerinden 1 ipod touch 4g - 2 tane oyun cd keyi aldım. 1 tane de iphone 4 sattım. Alışveriş yaptığım kişilerin nicklerini atarım size. Eğer istanbul'a gelip gidiyorsanız veya burada bir tanıdığınız varsa elden alışverişte yapabiliriz.

OK SORUN DEĞİL OZAMAN İYİ GÜNLER

DUKKANA GEÇINCE İLK AKLIMDA OLANSINIZ HDD BAKILIP GERİ DÖNÜŞÜ YAPILACAKTIR

• 1 ADET: 2.5 NOTEBBOK DİSK WD 320 GB WD3200BVT SATA 2 HDD FİYAT: 80 TL

aliim ben bunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: home_sweet_chaos

1 ADET: 2.5 NOTEBBOK DİSK WD 320 GB WD3200BVT SATA 2 HDD FİYAT: 80 TL

aliim ben bunu :)

• pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.