Şimdi Ara

Satılık 2 Adet Corsair Force GT 60GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SSD ler yaklaşık 1 ay önce gold bilgisyardan alındı.
    Kutusu faturası eksiksiz.
    Tanesi 250 lira. İkisini birden alana küçük bir indirim daha yapabilirim.
    Takas yok.

SSD budur;
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=104272&ad=CORSAiR-FORCE-GT-60GB-SATA3-SSD-555MB-495MB-CEViRiCi-DAHiL-SSD
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 14 Şubat 2012; 20:44:35 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• şimdi hocam ben buraya diyecem kı vatanın %25 ındırımlı halınde 120 gb force gt harddiskın fıyatı 425 ile 440 arasında değişiyor ki ikisine yaklaşık olarak 500 tl vermek mantıklı mı?. sizde bana diyeceksınız kı olay bunları alıp raid yapmak.
    bende diyecem kı fiyatınız yuksek raid yapmak da olsa:)
  • vatan da hafta sonu 250 satıldı zaten tanesı hocam fıyatta revıze sart gıbı gelıyor bana satılması ıcın
  • SELAMLAR,

TAKAS YOK DEMISSIN AMA BEN GENE DE NOT OLARAK KALMASINI ISTEDIM. SECENEK OLARAK KALSIN.
    BENDE SAMSUNG (SEAGATE URETIMI) HM500JI/SON 2,5 INCH SATAII HD VAR. GARANTISI 30 KASIM 2012 DE BITICEK.
    GAYET TEMIZ DURUMDA. 3 AY SISTEM DISKI OLDU SONRA SSD TAKILDI BU ACIKTA KALDI.

EGER KULLANABILECEGINI DUSUNURSEN OPSIYON OLARAK KALSIN. USTUNE BIR 20 TL EKLEYEBILIRIM.
    ISTANBUL ICI ELDEN OLABILIR. EGER KULLANIYORSAN 750 GB VE 1500 GB SEAGATE BARRACUDA 7200.11 32 MB CACHE
    SERISI HD LER DE VAR.

BURADAN VEYA umittheking at gmail VEYA
    5069077993

KOLAY GELSIN.

Satılık 2 Adet Corsair Force GT 60GB

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.