Şimdi Ara

****SATILIK 2.EL ARABALAR****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KILIÇKAYA OTO DAN SATILIK 2.EL _TEMİZ_ ARABALAR YAKINDA BURADA OLACAK RESİMLERİ VE BİLGİLERİYLE İLGİLENENLERE
    AYRICA ARACLARINIZ ALINIR VE SATILIR İLGİLENENLERE...

• HEM ZİYARET HEM TİCARET GUZEL SANA BİŞİ SORCAM BU SIFIR SUBARU İMPRAZE NE KADAR BİDE 2. EL MİOFORİ NİN FİYATLARI NEDİR
  • vallahi şu anda bilgim yok ben sadece aracıyım ama senin için sorucam sorunca pm atarım ok
  • 97 honda accord 2.0 tüm servis bakımları düzenli olarak yapıldı .. abs, klima, çift airbag , sunroof , otomatik vites ..... araba full arabanın hiçbir sorunu yok .degişen yok arka sag çamurlukta boya var başka her yeri orjinal .. satmayı düşünüyorum .. aklımdaki fiyat 19 milyar ... araç istanbul başakşehirde yakın olanlar gelip görebilir .. fotograf makinam olsa resmiinide koyardım ama yok.. galeri bu arabaya ölü fiyat verir , biniciye satmayı tercih ederim ..saygılar...
  • aracınızı degerlendirmeye alıcam en yakjn zamanda size bilgi vereceğim
  • ****EVET BEYLER ŞU AN ELİMDEKİ SATILIK ARAÇLAR****

1994 MODEL OPEL VECTRA GLS 2.0 ((LPG Lİ))
    ÖZELLİKLERİ:4cam otomatik,hidrolik direksiyon,merkezi kilit,çelik jant,orjinal teyp
    ^^FİYATI:11.000.000.000 (( ON BİR MİLYAR ))^^
    *************************************************************************************************************
    2000 MODEL OPEL CORSA GLS FULL 1.4 16 VALVE ENJEKSİYONLU
    ÖZELLİKLERİ:Otomatik cam,klima,airbag((Hava yastıgı)),hidrolik direksiyon,merkezi kilit,orjinal teyp
    ^^FİYATI:15.750.000.000((ON BEŞ MİLYAR YEDİYÜZELLİ MİLYON))
    *************************************************************************************************************
    1999 MİTSUBİSHİ L300 MİNÜBÜS
    ÖZELLİKLERİ:Orjinal koltuklu,çift klima,hidrolik direksiyon,merkezi kilit,otomatik cam NOT:Arka koltuklarda orjinaldır..
    ARKADASLAR ŞU AN BU KADAR ARAÇ VAR ELİMİZDE BENİMLE İRTİBATA GEÇMEK İÇİN LÜTFEN ((PM ATIN))

• ****KILIÇKAYA OTO****
    OTOLARINIZ ALINIR SATILIR
    TRAFİK VE KASKOLU ARAÇLARINIZ
    ANAHTAR TESLİMİ YAPILIR

ADRES:HALKALI CAD.ŞİMŞEK OTO SANAYİ SİTESİ NO:37-38-6 ((BENZİNCİ YANI)) SEFAKOY / İSTANBUL
    TEL:(0212)598 34 80 GSM:0542 311 64 20
    **** yetkili kişi HALİL KARAÇUKA****
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el Satılık Yazıcılar
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • su an 97 model 2.0 vectra bizde var 52binde değişeni yok sadece sol aynada ufak macun var araba 2000 model kadar diri piyasası ne eder birde ben dusunuyorum 2.5 vectra fiyatlar ne???
  • iyi yerde dukkan actın walla... ne reklam ehaueh
  • teşekkür ederim AdoLF
  • slyt su an bi fikrim yok halil ustaya sormam lazım sorunca pm atarım
  • 2004 Megane 2 sedan 1.6 16 v dynamic + techno paket 13000 km 34.500.000.000 TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.