Şimdi Ara

SATILIK 2. EL ve SIFIR ROMAN VE ÇİZGİ ROMANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar hepinize kolay gelsin,

Kitap Listesi

Silmirallion 10 TL / sıfıra yakın /

Yüzüklerin Efendisi 1. Kitap 10 TL / sıfıra yakın /

Dan Brown Cehennem 10 TL / sıfıra yakın /

Hobbit Sert KAPAK Resimli 10 TL / 10 da 9 /

Kral Katili Güncesi 1.Kitap Rüzgarın Adı 10 TL

Steve Jobs 10 TL / 10 da 9 /

Stalingrad 10 TL / sıfır gibi /

Montaıgne Denemeler 3 TL / 10 da 9 /

Metro 2033 10 TL / 10 da 9 /

Metro 2034 10 TL / 10 da 9 /

Hulk çizgi roman 10 TL (resimlerde tam adı var) / çok temiz /

Hulk çizgi roman 10 TL (resimlerde tam adı var 2 / çok temiz /

Taht Oyunları 1 Kitap 10 TL / 10 da 9 /

Kitaplar yanlızca İstanbul içi elden teslim edilcektir (Beşiktaş veya Zincirlikuyu) En az 4 kitap alınırsa teslim edilir git gel ile uğraşmak istemiyorum :) Fiyatlarım sondur.
    Kitap faturaları resimlerde vardır.Teşekkürler.....

RESİMLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MR.Fernandes -- 28 Nisan 2014; 16:39:18 >

• Sadece elden teslim yapmanız kötü olmuş :( almak istediğim kitaplar vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuzuklerin Efendisi , Hobbit ve Kral katili yarina kadar bir arkadasa ayirtilmistir.

• PM
  • arkadaşlar bu adam daha benim kitapları yollamadı 3 kitap aldım kargoya verdim takip kodunu atıcam yazdı sonra beni engelledi ne mesajlarıma yanıt veriyor nede kitaplarımı yolluyor. kendisi apaçık dolandırıcıdır. dikkat edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • laviyenroz L kullanıcısına yanıt
    Cengizhan adlı bir üye vardı kendisi apaçık odur. Birçok kişiyi aynı yöntemle kandırdı. Kitapları da aynı fotoğrafları da..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @erkamgen ben buraya üye olalı kısa zaman oldu. Bunlardan dolandırıldıktan sonra haberim oldu maalesef. anlamadığım burada bu hırsızlar nasıl milleti kandırmaya devam ediyor. neden birşey yapılmıyor.

• Ben bu kişiden 5 kitap aldim hicbir sorun olmadi valla.Burdan kendisine tsk ederim baya uyguna verdi bana.

• ben kendisiyle yüzüklerin efendisi 1 hobbit resimli üzgarın adı kitaplarıyla anlaştım parayi geçen pazartesi yatırdım sonra kitaplari kargoya verdiğini takip kodunu yazacağım eve gidince yazıp sonra beni engelledi ve bir daha ne burdan nede whatsapptan attığım mesajlara bakmadı. yatırdığım fiş bile duruyor. adamına göre mi dolandırıyor anlamadım ki

• quote:

Orijinalden alıntı: laviyenroz

ben kendisiyle yüzüklerin efendisi 1 hobbit resimli üzgarın adı kitaplarıyla anlaştım parayi geçen pazartesi yatırdım sonra kitaplari kargoya verdiğini takip kodunu yazacağım eve gidince yazıp sonra beni engelledi ve bir daha ne burdan nede whatsapptan attığım mesajlara bakmadı. yatırdığım fiş bile duruyor. adamına göre mi dolandırıyor anlamadım ki

Valla bilmiyorum ben sorunsuz aldim kitaplari hepside sıfır gibi cok uyguna aldim.

• Sizin kitapları sorunsuz almanız benim bu kişi tarafından dolandırıldıgim gerçeğini değiştirmiyor. kendisi mesajlarıma yanıt vermemeye kitaplarımi yollamamaya devam ederse en kısa zamanda kendisi hakkinda suç duyurusunda bulunmaya gideceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: laviyenroz

Sizin kitapları sorunsuz almanız benim bu kişi tarafından dolandırıldıgim gerçeğini değiştirmiyor. kendisi mesajlarıma yanıt vermemeye kitaplarımi yollamamaya devam ederse en kısa zamanda kendisi hakkinda suç duyurusunda bulunmaya gideceğim.

Benim Tavsiyam, Referansı olmayan üyelerden Alışveriş yaparken dikkat edilmelidir Bu Sıralar Forumda dolandırıcılık arttı, Kitapları bende alıcaktım fakat Vazgeçtim. Üye Profili Gizli Ve Referansı bulunmuyor. Sizde Referanslı ve Güvenilir Üyeler ile alışveriş yapmaya Özen Gösterin.
  • kisa sure oldu buraya uye olali daha yeni yeni ögreniyorum. evet gizli profilli olanlara güvenmeyecekmisiz ve alışveriş yapamayacakmisiz öğrenmiş oldum acı bir tecrübeyle. sağolun tavsiyeniz için. merak ettiğim bu dolandırıcılar belli ve hala bu forumdan niye atılmıyorlar.

• Bilemiyorum Şikayet Ederseniz Forum Görevlileri Açıklamasını Yapar, umarım paranı geri alırsın yada kitapları.
  • Mesaj atmıştım şikayet etmiştim ama herhalde daha okumadığı forum yöneticisi. dilerim gereği yapılır bu ve bunun gibi dolandırıcılar burdan atılır. umarım kendisi insafa gelirde (sanmiyorum) okur mesajları kitapları yollar olmadı ben zaten kısa bi süre daha bekleyip bu kişiyi şikayet edicem.

• forumdan atılsa ne olur ki ? 2 güne başka üyelikle tekrar gelir.

• haklısınız. sizin dediginiz gibi olacak . kesin sonuçlu bir çözüm yok bu dolandırcıların geri dönmemesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laviyenroz -- 13 Mayıs 2014; 10:58:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.