Şimdi Ara

Satılık 20 Ay Garantili Xperia L ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
3
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Elimde 12.08.2013 tarihinde Avea bayisinden alınma Sony Xperia L model cihaz bulunmakta. Cihazımın kırık , çizik , tuş hassasiyeti gibi donanımsal veya takılma benzeri gibi yazılımsal sorunları bulunmamaktadır. Aldığım günden bu yana jelatinle kullanıldı ve açıkçası gözüm gibi baktım telefona. Telefondan memnuniyetim oldukça fazla lakin yüksek model bir cihaza geçmek istiyorum. Cihazın kutu içeriği Kulaklık-Data Kablosu-Şarj Adaptörü olmak üzere tamdır. Telefondan başka fotoğraf çekebileceğim bir cihazım bulunmadığından ötürü fotoğraf koyamıyorum ancak dediğim gibi dış görünüş açısından 9,5/10 alır.

Cihaz için düşündüğüm fiyat 575 TL olmakla beraber temiz bir tabletle takas da düşünüyorum. Eskişehir ve Ankara'dan elden satış yapabilirim.
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seraphine -- 2 Ocak 2014; 5:15:17 >

• Telefonunuzla aynı temizlikte lumia 720 takas düşünür musunuz? Eskişehir de oturuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pm ile cevaplandı.
  • Full sorunsuz xperia u ile düsünürmsn üstadim ? 1 yil daha garantisi vardir.

http://forum.donanimhaber.com/m_83464769/f_//tm.htm#83464769
  • Pm ile cevaplandı.
  • hocam pm attım okudum insna cevap verir bence degılmı olumlu olumsuzda olsa
  • pcman33 kullanıcısına yanıt
    Pm ile cevaplandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağlık olsun kalsın o zaman
  • Sevgili kardeşim , özel mesaj attığını ve bana dediğin gibi teklif de bulunduğunu kanıtlar mısın? Screenshot at mesela benim hesabıma pm attığına dair çünkü senin adına gelmiş hiçbir mesaj yok ve benim ilanlar konusunda ivedilikle cevaplamadığım mesaj yoktur. pcman33 arkadaşımızın mesajını da bir gün sonra cavapladım ki burada herkesin forum hariç bir hayatı var değil mi ? Lütfen yalan yanlış mesajlarla ilanı kirletme , senden pm almayı bırak adını ilk kez görüyorum forumda dostum.
  • Seraphine kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma kardeşim mesajı yazmıştım hatırlıyorum fakat göndermemişim. Mesaj kutusunu didik didik ettim yok. Hakkını helal et öyleyse.
  • Helal olsun dostum , önemli değil ancak emin olmadığınız işlerden dolayı ilanları karalamayın. Ayrıca teklifini de duymak isterim hala geçerliyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seraphine -- 15 Ocak 2014; 19:09:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.