Şimdi Ara

{ SATILIK } 20% İNDİRİMLİ STEAM OYUNLARI - YÜKSEK BAKİYE MEVCUT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 { SATILIK } 20% İNDİRİMLİ STEAM OYUNLARI - YÜKSEK BAKİYE MEVCUT

Selamlar,

Steam hesabımda şuanda 1.753TL var ve nakite çevirmek istiyorum(Path of Exile oyunundan büyük bir iade aldım, uzun hikaye).

Herhangi bir oyunu, veya oyunları halihazırdaki fiyatı üzerinden 20% düşerek size gift olarak gönderebilirim. Bildiğim kadarıyla her oyun gift olarak gitmiyor, siz bana oyun veya oyunları söyleyin yapılabiliyorsa öyle başlarız işe.

İndirim tam 20% olacaktır, örnek oyun 100TL, siz bana 80TL transfer edeceksiniz ve ben size oyunu gift olarak steam'den atıcam, easy. Pazarlık yapmam, abi 3 oyun alsam yüzde 30 olurmu diyenlerin üstüne cinleri salarım.

Küsür vs. çıkarsa da onu ayarlarız. Aldığınız oyunu iade edemezsiniz, teknik olarak mümkün ama ben uğraşmak istemiyorum bunu baştan bilin, lütfen almaya eminseniz alın, oyunu beğenmeyip başımı ağartmayın. Hiçbir şekilde parayı almadan gift göndermem, yeterince referansım var zaten 3-5 kuruş için dolandırıcı olmam, ama milyon euro falan olsaydı kafam karışabilirdi bak.

Yapı Kredi ve Enpara hesaplarım var. İletişim için lütfen özel hattımdan whatsapp ile ulaşın: 0534 637 5313 İsmim Hakan

Sevgiler.

Edit: Birader ne ruh hastası adamlar varmış...İndirimle birlikte 325TL oyun istiyor, yalvar yakar 300TLye anlaşıyoruz, para atacakken abi nolur 250TL olsun sen de mutlu ol ben de diyo, *iktiri çektim engelledim çok afedersin...

Edit2: Çoluk çocukla uğraşmaktan yeminle çok sıkıldım, 3lira 5liranın hesabını yapanlar...hesabımda bu kadar var diyenler..bi *iktir git ***na **dumun **ğu banane senin hesabında ne kadar olduğundan...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Ceva Lojistik İlan Durum : Satışa Açık

• @RoyalAbjar a 459TL'lik DLC satılmıştır. Güncel bakiye: 1294,18TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakuninX -- 9 Mart 2021; 1:0:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakuninX

@RoyalAbjar a 459TL'lik DLC satılmıştır. Güncel bakiye: 1294,18TL

Sorunsuz hızlı alışveriş oldu Teşekkürler

• Forza Horizon 4 Ultimate Edition aldım kendisinden sorunsuz hızlı alışveriş oldu güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.

• @Christian Lorenz 120TL'ye Forza Horizon 4 Ultimate Edition satılmıştır. Teşekkürler. Güncel bakiye: 1144,18TL

• 2 adet daha satış oldu, güncel bakiye: 705,18TL

• 1 adet Forza Horizon 4 Ultimate Edition aldım alışveriş 5 dk sürmedi hızlı ve güvenilir arkadaş

• Güvenilir bir arkadaş outriders aldım kendisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerxir -- 10 Mart 2021; 11:56:45 >
  • Forza 4 aldım kendisinden teşekkür ediyorum

• 3 adet valheim aldım kendisinden güvenilir.

• tüm bakiye satılmıştır, teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.