Şimdi Ara

SATILIK 20 VE 22 MM NATO KAYIŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Herkese merhaba. Elimde bulunan nato kordonlar kullanılmadığından dolayı satılıktır. Kordonlardan en fazla kullanılanı 4-5 kereden fazla kullanılmadı, o da bir ya da iki tanesi. Kalanları 1-2 kere ya kullanıldı ya da kullanılmadı. Yaklaşık 1 yıldır hiç birisini kullanmadım. Fotoğrafta da belirttiğim üzere bir tanesi hariç kalanların tamamı 20 mm, diğeri ise 22 mm. Kısaltılmış olanları kendim el yordamı ile kısalttım. Eğer bilek çevreniz 16 cm’den daha büyük değilse, kısaltılmış olanları da çok rahat kullanabilirsiniz. Kısaltılmamış olanların fiyatı 13 TL, kısaltılmış olanlar ise 11 TL. 3 ve üzeri alımlarda kordon başına fiyat 2 TL daha ucuz olacaktır. Toplu olarak tamamını almak isteyen arkadaş olursa, hepsini 75 liraya vereceğim. Kargo ücreti her durumda alıcıya ait olacaktır. Her hangi bir kargo firması ile anlaşmam yoktur. O yüzden çıkabilecek kargo ücreti hakkında da her hangi bir fikrim bulunmuyor. Herkese iyi günler.

SATILIK 20 VE 22 MM NATO KAYIŞLAR

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.