Şimdi Ara

SATILIK 2005 MODEL RENAULT MEGANE HB 1.4 AUTHENTIQUE:20.000 YTL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fransızların çıkarttığı yasadan sonra arabayı satmanız zor, insanlarımız çok duyarlı oldu artık eskisi gibi değil
  • araba istanbuldaysa dşünebilirim fiyat iyi gözüküyo çünkü
  • quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

stilo ile takas yapalim mi?

gerci sıkısıkmıssınız allah yardimciniz olsun!!

lord of chaos abi senin 307 ye ne istiyon!! stilo ile takasliyak mi?

hayırdır hacı sen neden bu kadar niyetlisin stiloyu elden çıkarmaya???
  • Megane 1.4 210 KM hız yaparmış, Megane 1.4 210 KM hız yapsın gelsin bide beni, töbe töbe!

Megane 1.4 bayırda 230 KM hız yaparmış.

Palavraların daniskası, bu kadarda olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 14 Ekim 2006; 0:58:04 >
  • 1.4 motoru olupta bayır yukarı 230 km yapabilecek bi araba ben tanımıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur_yavuz

1.4 motoru olupta bayır yukarı 230 km yapabilecek bi araba ben tanımıyorum

Bırak 1.4'ü ben 1.6 - 2.0 bile tanımıyorum.
  • Ben de tanımıyorum zaten, benimkinden bir önceki postu okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.
  • Dediğim gibi, aydan bıraksan dünyaya gelene kadar 210 yapamaz o araba.
  • he arkadasım he yapamaz o araba 210 he. kullanıcı farkı var arada. ister inan ister inanma basan benım abim mi ewet 210 yaptımı yaptı gormedıgınız seylere yorum yapmayın. yok aydan bıraksan yapmaz o hızı falan once gör sonra yorum yap 210 yaptı dedıysek eger soyledıgıme saygın olsun yapamaz falan deme yani
  • haklısın
    quote:

Orjinalden alıntı: avdr

1.6 motordur o ve yokuş aşağı yapmıştır. 1.4 motorlu megane'ı aydan bıraksan dünyaya gelene kadar 210 yapamaz.
  • yapar belki ya niye yapmasın...1.6 yapar kesin....benim 2000 model 1.6 clio hb ile 195 civari yapmıstım....
  • bende 1,4 C4 var. 180'i zor görüyor araba.

yani 1,4 megan 210 yapamaz. gösterge hatası vardır büyük ihtimalle
  • quote:

Orjinalden alıntı: g0xe

haklısın
    quote:

1.6 motordur o ve yokuş aşağı yapmıştır. 1.4 motorlu megane'ı aydan bıraksan dünyaya gelene kadar 210 yapamaz.

Bencede
  • arkadaşlar haklı,kullandığım 1.6 motordan meganın 1.4 motorunu test edince almaktan vazgeçtim.araba hızlanıncaya kadar beni fitil etti.bir daha da tövbe ettim.kalitesine bişey diyemem ama,gerçekten 1.4 motor a araca yetersiz geliyor ve çok hantal.özelikle sollamalarda insaın başını ağrıtacak gibi.ben de aracımı satmaktan vazgecip paşa paşa 1.6 motorun keyfini çıkarıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

quote:

Orjinalden alıntı: g0xe

haklısın
    quote:

Bencede

• iyi fiat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Def-Tech -- 14 Ekim 2006; 11:45:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

he arkadasım he yapamaz o araba 210 he. kullanıcı farkı var arada. ister inan ister inanma basan benım abim mi ewet 210 yaptımı yaptı gormedıgınız seylere yorum yapmayın. yok aydan bıraksan yapmaz o hızı falan once gör sonra yorum yap 210 yaptı dedıysek eger soyledıgıme saygın olsun yapamaz falan deme yani

1.2 Corsa ile geçen bi çıkmışım Aydın-Balıkesir otobanına Allah ne verdiysde basıyorum.. Ulen kadrana bi baktım en sona dayanmış. 220'yi geçmiş.. 1.4 tabii ki 210 yapar ama Bayır aşağı

Kullanıcı farkı varmış At sahibine göre kişner diyrsun heh ?

Ben geçince direksiyona 180, sen geçince, 210 mu yapıyor yanı

Şuraya bir bak bakalım;

http://www.renault.com.tr/model/techspec_list.asp?modelID=5 Maks. hız: 185! Fabrika verisini geçemezsin düz yolda.

Sen şimdi 0-100 hızlanmasınıda 9 saniyede yapıyorum dersin

Mübarek 3.000 motor araba

Neymiş bu Megane beee! Birisi 250 yapar, birisi 1.4 arabayla yokuş yukarı 230 yapar. Puahahah hatta zuahahaa hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 14 Ekim 2006; 11:44:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

he arkadasım he yapamaz o araba 210 he. kullanıcı farkı var arada. ister inan ister inanma basan benım abim mi ewet 210 yaptımı yaptı gormedıgınız seylere yorum yapmayın. yok aydan bıraksan yapmaz o hızı falan once gör sonra yorum yap 210 yaptı dedıysek eger soyledıgıme saygın olsun yapamaz falan deme yani

1.2 Corsa ile geçen bi çıkmışım Aydın-Balıkesir otobanına Allah ne verdiysde basıyorum.. Ulen kadrana bi baktım en sona dayanmış. 220'yi geçmiş.. 1.4 tabii ki 210 yapar ama Bayır aşağı

Kullanıcı farkı varmış At sahibine göre kişner diyrsun heh ?

Ben geçince direksiyona 180, sen geçince, 210 mu yapıyor yanı

Şuraya bir bak bakalım;

http://www.renault.com.tr/model/techspec_list.asp?modelID=5 Maks. hız: 185! Fabrika verisini geçemezsin düz yolda.

Sen şimdi 0-100 hızlanmasınıda 9 saniyede yapıyorum dersin

Mübarek 3.000 motor araba

Neymiş bu Megane beee! Birisi 250 yapar, birisi 1.4 arabayla yokuş yukarı 230 yapar. Puahahah hatta zuahahaa hatta

yapar hocam yapar..

renault ise yapar...

hele megane ise uçar mübarek

• beyler eger aranızda hız diyaloguna girecekseniz lütfen baska bi konu açın burda satılık araba ilanı vermiş durumdayım lütfen anlayı gösterin ayrıca akıl veren arkadaslara tesekkür edıorum zaten bazı sitelere verilmiş durumda ilanlar burayada vermemde bi sakınca yok heralde!!

bu arada arcları merak eden alıcılar varsa arabalar iskenderundadır malesef istanbul yada ankara değil ciddi olanlar varsa görüşülür teşekkürler
  • anlayışın için teşekkürler ugur kardeş
  • ARKADAŞ FİYATLAR NEDEN BÖYLE DÜŞÜK.BU ARAÇLARIN SIFIR FİYATI 31,500 GİBİ.ARAÇLARDA YAMUK Bİ DURUMMU VAR YOKSA.SADECE SIKIŞTIM DİYE BU KADAR UCUZA SATILMAZ HERHALDE.BULAN VERMEZ BU FİYATA BE
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.