Bildirim
SATILIK 2005 MODEL RENAULT MEGANE HB 1.4 AUTHENTIQUE:20.000 YTL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
kardeş biraz ucuz deilmi? yer neresi? ankaraysa ciddi olarak düşünebilirim cepten aricam ama saat geç neyse? donanımı falan bi yazarmısın, boya deişen ıvır zıvır... -
biraz sıkışık durumda oldugumuz için satmak durumundayız elimde 3 tane vardı 1 ini sattım.bu yazdıgım araçlardan yeşil olan ön tampon ve çamurluk boyalı baska hiçbir sorunu yok bordo olanda ön kaput boyalı çizilmeden dolayı bakımları sorunsuz yapılmıştır.Donanım:ABS,EBD,6 HAVAYASTIGI,RADYO TEYP,KART ANAHTAR,KLİMA,ELEKTRİKLİ ÖN CAMLAR,YOL BİLGİSAYARI,VS aklıma bunlar geldi şu an..bide satıldıgı yer ise hatay/iskenderun.eger ciddiysen ara ben su an baska sehirdeyim ama seni yönlendirebilirim oraya.gereken neyse yapılır.tesekkürler -
hmmm sıkışık demeniz işleri azcık karıştırdı çünkü öncelikle kendi arabamı satmalıyım onu almak için yarın alım satım yapan bir tanıdığımız var ona gidim bi bakim benim arabayı ne hızla elden çıkarabiliriz.
ama ben satana kadar bu fiyata siz çoktan satmış olursunuz neyse hayırlısı. yarın durumu iletirim. -
stilo ile takas yapalim mi?
gerci sıkısıkmıssınız allah yardimciniz olsun!!
lord of chaos abi senin 307 ye ne istiyon!! stilo ile takasliyak mi? -
araba satılana kdr burdayızbu araa bordo olan 60000 km deymiş yanlışım olmasın arkadaslar bide 05324130214 nolu telden ulasırsanız daha iyi bilgi alabilirsiniz -
stiloyu satan arkadaş keşke şu an takasa girebilseydik ama acilen elden cıkarmam gerekyo yoksa bende stilo almayı düşünüyodum ama hersey planlandıgı gibi gitmiyo.bu arada araban güsel neden megane la takası düşündün¿ -
valla inanılmaz bir keyifle takaslardım arabamı stilo ile ama geçirdiğimiz bi kaza nedeni ile annem ve babam hep arkada oturuyo ve coupe araba ya binemiyolar, ama çok isterdim
quote:
Orjinalden alıntı: cilikka
stilo ile takas yapalim mi?
gerci sıkısıkmıssınız allah yardimciniz olsun!!
lord of chaos abi senin 307 ye ne istiyon!! stilo ile takasliyak mi?
-
quote:
Orjinalden alıntı: rsmkvvs
stiloyu satan arkadaş keşke şu an takasa girebilseydik ama acilen elden cıkarmam gerekyo yoksa bende stilo almayı düşünüyodum ama hersey planlandıgı gibi gitmiyo.bu arada araban güsel neden megane la takası düşündün¿
yaa daha degisik biseler olsun istiyom! performans acisindan falan -
kardeş arabalar duruyor mu? -
Bu da 250 yapabiliyor mu ?Millet iyi sallıyor megane hakkında. -
Bizim amcaoğlunun dayısının kayınbiraderinde aynısından var, yokuş yukarı 230 yapmış bununla. 1.4 olduğu için 230'u geçmiyomuş.
EDİT: Yazının amacı anlaşıldın diye şu sondaki eklendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avdr -- 14 Ekim 2006; 14:46:29 > -
3 tane vardı ikisi duruyo satıldıgı zaman ztn sölerim -
quote:
Orjinalden alıntı: avdr
Bizim amcaoğlunun dayısının kayınbiraderinde aynısından var, yokuş yukarı 230 yapmış bununla. 1.4 olduğu için 230'u geçmiyomuş.
abim 2004 sedan megane 2 ıle 210 yapmış
ankarada olsaydı araclar belkı ılgılenebılırdım ama otomatıkte lazım bana o yuzden malesf arkadasım. kolay gelsın sana. gazetere falan ılan versen aslında daha ıyı olmaz mı. bence. ya da internet sıtelerıne falan -
quote:
Orjinalden alıntı: unal.korkmaz
quote:
ankarada olsaydı araclar belkı ılgılenebılırdım ama otomatıkte lazım bana o yuzden malesf arkadasım. kolay gelsın sana. gazetere falan ılan versen aslında daha ıyı olmaz mı. bence. ya da internet sıtelerıne falan
1.6 motordur o ve yokuş aşağı yapmıştır. 1.4 motorlu megane'ı aydan bıraksan dünyaya gelene kadar 210 yapamaz. -
quote:
quote:
quote:
ankarada olsaydı araclar belkı ılgılenebılırdım ama otomatıkte lazım bana o yuzden malesf arkadasım. kolay gelsın sana. gazetere falan ılan versen aslında daha ıyı olmaz mı. bence. ya da internet sıtelerıne falan
1.6 motordur o ve yokuş aşağı yapmıştır. 1.4 motorlu megane'ı aydan bıraksan dünyaya gelene kadar 210 yapamaz.
hayır 1.4 motor. yokus asagı da değil normal yolda. motor secenegını yazmadan hemen yorum yapma
-
quote:
quote:
quote:
quote:
1.6 motordur o ve yokuş aşağı yapmıştır. 1.4 motorlu megane'ı aydan bıraksan dünyaya gelene kadar 210 yapamaz.
hayır 1.4 motor. yokus asagı da değil normal yolda. motor secenegını yazmadan hemen yorum yapma
Tamam kardeş, sen öyle diyorsan öyledir. Ben manuel vitesli 1.6 hb megane ile 4 defa ankara - istanbul yaptım. Az buçuk kullanmış olmanın verdiği tecrübeye dayanarak o yorumu yapmıştım. Ama diyorsan ki 1.4 otomatik senin kullandığından daha hızlı, ona da diyecek sözüm yok.
-
1.4 otomatık deıl ayrıca benım dedıgım araba hb deıl yukarda yazdıklarımı okursan gorursun. 1.4 megane 2 2004 model. istanbul ankara arası 210 km yapmıs yazıyor. ayrıca basma konusu kullanıcıya da baglıdır. ben ayagımı gazdan çekmem sen gaza basmazsın hızlı gıtmek ıstersın ben basarım hızlı gıderım. -
Arkadaslar aranizdaki tartismayi sonraya birakin bence. Adam burada acele araba satmak istiyo...
Ama konuyu yukarida tutmaya çalisiyorsaniz o baska -
valla kardesım arkadasın arabasını satmasını ıstıyorum ama bence gazete gıbı araba.com gibi yerlere ılan vermesı daha saglıklı olabılır
Benzer içerikler
- replika jant
- trw balata yorum
- kare plaka yasak mı
- ziebart araç ses yalıtımı fiyat
- en iyi balata markası
- byd dolphin fiyat
- ford fiesta sıfır
- volkswagen direksiyon tuşları ne ise yarar
- bmw ix2 2024 fiyat
- togg ortakları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X