Şimdi Ara

Satılık 2008 Jetta, kazasız, boyasız orijinal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlanda detayları bulabilirsiniz. Yurtdışına terfi oldum, evimi sattım şimdi arabamı satıyorum. İlgilenen arkadaşlar mesajla dönüş yapsınlar lütfen. Yada kısa mesaj atsınlar.

0090 530 460 65 39

35.800TL ye satılıktır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sunroof-lu-jetta-midline-kazasiz-boyasiz-orijinal-87900759/detay/

Forum kuralları gereği detayları aşağıda aktarıyorum;

İl: istanbul

83bin km
    1,4lt 122HP manueldir
    8 hava yastığı vardır
    Midline donanım olup sunroof'ludur
    4 cam american filmlidir
    Fiyat çok cüzi pazarlık payı ile 35.800 tl dir. 80bin bakımına sokma şansım olamadığı için bu fiyata vereceğim.Yurtdışına yerleşeceğim için satıyorum.

Şu anda y.dışındayım, araç 11.06 ya kadar Bursa'da 11.06 dan sonra İstanbul'da görülebilir. Ilgilenenler lütfen mesaj ile irtibata geçiniz sizi babam'a yönlendireceğim, kendisi yardımcı olacak. Tek söyleyeceğim orijinal bulmak için 5 ay aradığım bu arac evladiyeliktir.

saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estemundo -- 31 Mayıs 2012; 19:44:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: estemundo

Vereceğiniz 2.el araç ilanlarında aracın bulunduğu ili belirmek ve araç hakkında detay bilgiyi konu içinde vermek mecburi hale getirilmiştir.
    Bundan sonra verilecek ve aracın bulunduğu ili ve detay bilgiyi içermeyen ilanlar ilk uyarıyı mütakip silinecektir.
    Sadece link içeren mesajlar uyarı yapıldığı halde düzeltilmemesi durumunda silinecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.