Şimdi Ara

Satılık 2015 model Astra Hb 1.6 edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mobilden girdiğim için resimleri yükleyemiyorum şu anda bu yüzden sahibinden linkini koyuyorum . Araçta yazılanlardan başka bir eksik , fazla yanlış bilgi yoktur . Detaylı soru sormak isteyen arkadaşlar ulaşabilir telefon yada mesaj yoluyla . İyi forumlar herkese .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sifir-ayarinda-ekstrasi-bol-274246867/detay

Araçta boya değişen yoktur . Tampon da kaldırım a sürtme nedeniyle çizik vardır . Opel bayisinde en fazla 300 TL masraf çıkar dendi . Özellikle boyatmadım kafada soru işareti kalmasın diye. LPG si aracı aldığımda servis tarafından takıldı ruhsata işli herhangi bir problemi yoktur . Ocak bandrolü yatırılmıştır. 11bin km nin 6 bin km si uzun yolda yapılmıştır . Araçta ekstra olarak Karter koruma Park sensörü Krom çam çıtaları Cam rüzgarlıkları Cam filmi Bi xenon mercekli farlar Kauçuk paspas (Orjinal halı paspası duruyor ) 4 adet petlas marka kış lastiği ( 4 adet 4 mevsim good year marka lastik ) Landirenzo marka lpg Sonax ta boya koruma uygulanmıştır araca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mertbey55 M kullanıcısına yanıt
    selam.

hocam 1-2 ay öncesine kadar -belki elinde kalan bayiler hala vardır- 51000 tl ye 0km sini satıyorlardı.
    hatta forumda opelde çalışan arkadaşlarda var. onlar yardımcı oluyor forumda almak isteyenlere.
    sizin araç 11000 km yapmış olmasına rağmen 53500 tl.
    bunun sebebi sıfırından daha temiz olması ve sahibinin siz olması mı?
    lpg takılı diye olmasının imkanı yok çünkü.

saygılar
  • Kesin sifirindan daha pahalidir diye girdim kahkaha atarak cikiyorum kafalar piril piril

• Arkadaşın aracımda xenon far var ve üstüne kışlık lastikleri de veriyir. Lpg yi katmiyorum bile. Bunlar sirf 1500-2000 ₺ yapar. Pazarlıkla iyi fiyata alınabilir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: achille24

selam.

hocam 1-2 ay öncesine kadar -belki elinde kalan bayiler hala vardır- 51000 tl ye 0km sini satıyorlardı.
    hatta forumda opelde çalışan arkadaşlarda var. onlar yardımcı oluyor forumda almak isteyenlere.

saygılar

Dun mu ne mesaj geldi opelden sifir 2016 hemde edition + plus donanim 54 bin hemde sedan. Ilandaki 2015 edition lar ise 50 bine satildi.

Cok merak ediyorum bu ilanlari arayan soran oluyor mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Orijinalden alıntı: achille24

selam.

saygılar

Dun mu ne mesaj geldi opelden sifir 2016 hemde edition + plus donanim 54 bin hemde sedan. Ilandaki 2015 edition lar ise 50 bine satildi.

Cok merak ediyorum bu ilanlari arayan soran oluyor mu.

İyi diyorsunuz güzel diyorsunuz da o Zaman sizin söylemlerinize göre bir arabaya 10 bin lira da masraf ve ekstra donanım harcaması yapılsa bunların hiçbir önemi olmayacak ve o zamanki sıfır fiyatından ucuz olmak zorunda olacak . Benim istediğim fiyat 52.500 kaldı ki ciddi bir alıcı olduğunda arayıp pazarlık yapacak . Araç yazıldığı fiyata direk satılmıyor sonuçta .

Valla hocam insallah istediginiz fiyata satarsiniz. Bunlari yaziyoruzki gelen teklifleri iyi degerlendirin diye. Yani size yardimci olmaya calisiyoruz. Onemli olan alici gibi dusunun. Siz olsaydinzi ayni sartlarda kendi arabaniza kac verirdiniz gibi. Bu sekilde rahatca satabilirsiniz.

Maalesef ikinci elin kanunudur, araca sonradan eklenilenler fiyati etkilemez. Sadece ayni fiyata satilan aksesuarsizlardan daha cazip kilar.

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt
    Düşünceleriniz ve yorumlarınız için sağolun . Bende öyle düşünüyorum zaten hayırlısı inşallah satarım . Tekrar sağolun

Siz sag olun hocam. Insallah kisa surede istediginiz fiyata satarsiniz. Arabanin rengide sahane. Hayirlisi olsun.

• Millet yakında aracını satarken aldıgı benzini mazotu da fiyata ekleyecek diye korkuyorum..Sıfırından pahalı şaka gibi..Sahibinden paralı olana kadar bu piyasa böyle olacak.
  • Sunroof hariç ekstralar ikinci elde fiyatı etkilemez sadece diğer ilanlardan daha albenili yapar( ki bazı modellerde sunroof bile etkilemiyor) . Sıfırı 50-51 e satılan aracın 11.000 km yapılmışına kimse bu parayı vermez. Bari trafik sigortası ve kasko parasını da ekleseydiniz!

• Fiyat 50.000'e çekilmiş ilan onay sürecinde
    Başta uygun fiyat yazılsa şimdiye satılmıştı bile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.