Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI - 23 ay GARANTİLİ - ASUS TUF GAMING B660M-PLUS D4 ANAKART Satın Al 27 Şubat 2023 17:49 1 1 SATILDI - 23 ay GARANTİLİ - ASUS TUF GAMING B660M-PLUS D4 ANAKART Acil nakit ihtiyacından ötürü fiyat indirimi yapılmıştır.=============Herkese iyi forumlar.6 Şubat 2023 tarihinde hepsiburada üzerinden satın almış olduğum ASUS TUF GAMING B660M-PLUS D4 anakartı satışa koymuş bulunmaktayım.Satış Sebebim: Bu anakart ile beraber 12600K işlemci satın aldım ve bir süre B660 chipset anakart ile idare etme düşüncesinde idim. 4 gün önce Z690 anakarta geçiş yaptım.Kutu içeriği tamdır, hiç bir eksiği yoktur. M2 SSD vidaları dahil olmak üzere. Aldığımda BIOS versiyonunu 2212'ye güncellemiştim, eğer isterseniz 13. nesil işlemci dahil takabilirsiniz.İstediğim fiyat: 2.500 TL, takas ya da pazarlık yoktur.===================================Ürün ile ilgili görseller:Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Şubat 2025 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI - 23 ay GARANTİLİ - ASUS TUF GAMING B660M-PLUS D4 ANAKART SATILDI - 2.EL RAZER BLACKWIDOW V3 TKL - 21 ay GARANTİLİ SATILDI - 2.EL 9.nesil XBOX GAMEPAD (SHOCK BLUE) SATILDI - GARANTİLİ SAPPHIRE PULSE AMD RX-6600 8GB EKRAN KARTI
Acil nakit ihtiyacından dolayı fiyat revize edilmiştir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI - 23 ay GARANTİLİ - ASUS TUF GAMING B660M-PLUS D4 ANAKART SATILDI - 2.EL RAZER BLACKWIDOW V3 TKL - 21 ay GARANTİLİ SATILDI - 2.EL 9.nesil XBOX GAMEPAD (SHOCK BLUE) SATILDI - GARANTİLİ SAPPHIRE PULSE AMD RX-6600 8GB EKRAN KARTI