Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SATILIK) 3 AYLIK GAMEPASS KOD (450 TL) Satın Al 3 Kasım 2024 00:45 1 1 (SATILIK) 3 AYLIK GAMEPASS KOD (450 TL) Merhaba Elimde 3 aylık gamepass kodu var. -Kod daha önce üyelik alınan hesaplarda kullanılabilir yeni hesap açmanıza gerek yok.-Kodun son kullanma tarihi yok istediğiniz zaman aktif edebilirsiniz.-Daha önceden Ultimate üyeliğe sahipseniz kod 2 aylık Ultimate olarak geçerlilik gösterir. (Devam eden üyelik şartı var mı yoksa eskiden Ultimate kullanan içinde böyle mi çalışıyor bilmiyorum.)-Kod Türkiye'de kullanıma uygun.Gönderim sonrası kod teslimatı yapıyorum. Forumda daha öncede farklı satışlar yaptım eski konularıma bakabilirsiniz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK TÜRK TELEKOM PLAYSTORE KOD (40 TL) STEAM GİFT - 1 adet 7 Days to Die (300 TL) [SATILDI] (SATILIK) 3 AYLIK GAMEPASS KOD (450 TL) 6 Aylık Amazon Prime Kod 25 TL[BİTTİ]