Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK 3 AYLIK PC GAMEPASS KOD 450 TL Satın Al 22 Ocak 2025 12:55 1 1 SATILIK 3 AYLIK PC GAMEPASS KOD 450 TL Merhaba Elimde 3 aylık gamepass kodu var. -Kod daha önce üyelik alınan hesaplarda kullanılabilir yeni hesap açmanıza gerek yok.-Kodun son kullanma tarihi yok istediğiniz zaman aktif edebilirsiniz.-Eğer kullanıcı daha önce Ultimate üyeliğine sahipse kod 2 aylık Ultimate olarak geçerlilik gösterir. Devam eden Ultimate üyeliğe sahipseniz kod 2 aylık Ultimate olarak geçerlilik gösterir. (Kodla ilgili böyle bir not var biten ultimate üyeliği varsa yine ultimate başlatıyor olabilir ben pc gamepass kullandığım için bunu deneme şansım olmadı. )-Kod Türkiye'de kullanıma uygun.Gönderim sonrası kod teslimatı yapıyorum. Forumda daha öncede farklı satışlar yaptım eski konularıma bakabilirsiniz. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK 3 AYLIK PC GAMEPASS KOD 450 TL [SATILDI] SATILIK 3 AYLIK PC GAMEPASS KOD 450 TL STEAM GİFT - 1 adet 7 Days to Die (300 TL) [SATILDI] (SATILIK) 3 AYLIK GAMEPASS KOD (450 TL)