Şimdi Ara

SATILIK 3 AYLIK TEMİZ ' RYZEN 1600X 850TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #Diğer AMD / Intel #AMD İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    SATILIK 2 AYLIK TERTEMİZ RYZEN 1600X

Ürün İncehesap.com'dan alınmıştır.3 aylık bir üründür herhangi bir sorunu veya arızası yoktur.Overclock veya zorlanma yapılmamıştır. 3.6 ghz stabil çalışmaktadır.Mükemmel bir işlemci her işinizi halledebilirsiniz. Kutusu faturası herşeyi mevcut. İsteyen olursa test yapıp sonuçlarıda atabilirim,tertemiz işlemci.

Fiyat : 850TL ( Kargo ücreti herşey bana ait - İsteğe göre PTT KAPIDA ÖDEME ile gönderim yapabilirim )

İstanbul and / Ankara / Kayseri elden diğer illere kargo yapılır( Referanslarıma bakabilirsiniz )

SATILIK 3 AYLIK TEMİZ ' RYZEN 1600X 850TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkhan -- 27 Temmuz 2018; 19:28:14 >

• Hocam öncelikle hayırlı satışlar. Amacım ilan baltalamak değil ancak bu fiyattan satamayacağınızı, revize yapmanız gerektiğini düşündüğüm için bunu paylaşıyorum.
    https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-5-1600x-alti-cekirdek-3-30-ghz-fiyati,53436946.html

En ucuzu kargo dahil 985 TL FANSIZ. Siz de üründe fan olup olmadığını belirtmemişsiniz FANSIZ olarak düşünerekten bu karşılaştırmayı yapıyorum. Bence fiyatınıza revize yapmanız sizin satışınızı kolaylaştıracaktır ama yine de satıcı sizsiniz siz bilirsiniz. Ben sadece fikrimi sunmak istedim. Tekrardan hayırlı satışlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CcOsmanLı -- 5 Haziran 2018; 10:16:6 >

• CcOsmanLı kullanıcısına yanıt
    Kutudan zaten fan cikmiyor, fanli 1600x yok yani :)
  • Adam bu işlemciyi fansız kullanmadı ya. Satıldıktan sonra da fan bir işine yaramıycaksa verebilir yanında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanını kendim aldım yurtdışından satıldıktan sonrada ihtiyacım olacak. İsteyen olursa tavsiye ederim veya onun adına tedarik edebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.