Şimdi Ara

Satılık 3 Haftalık 2015 Merida Crossway 300 (40 KMde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtmV8 -- 30 Mart 2017; 15:52:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ya arkadasim ne guzel bisikletin var,biz 500 600 luklere bakiyoruz(o da bakiyoruz) senin ne guzel 2000 lik bisikletin var gez dolas iste ps4 alsan eve mahkum olucan ve kendi kendini uyusturucan,ne gerek var bunlara,bence hic satmayin hemen bi bisiklet grubuna girin acil cozum olarak,yoksa elbet arkadaslarinin bi kacinda vardir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bunebeaa

Ya arkadasim ne guzel bisikletin var,biz 500 600 luklere bakiyoruz(o da bakiyoruz) senin ne guzel 2000 lik bisikletin var gez dolas iste ps4 alsan eve mahkum olucan ve kendi kendini uyusturucan,ne gerek var bunlara,bence hic satmayin hemen bi bisiklet grubuna girin acil cozum olarak,yoksa elbet arkadaslarinin bi kacinda vardir

Eyvallah kardes :)

Pek sosyal bi insan degilimdir o yuzden gruplara katilmak benim icin zor birsey, gozumde cok buyuyor. Eve kapanmak daha cazip gozukuyor bu anlamda. Bir heves belki yalniz da surerim, kafam dagilir diye almistim, olmadi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: canovar

quote:

Ya arkadasim ne guzel bisikletin var,biz 500 600 luklere bakiyoruz(o da bakiyoruz) senin ne guzel 2000 lik bisikletin var gez dolas iste ps4 alsan eve mahkum olucan ve kendi kendini uyusturucan,ne gerek var bunlara,bence hic satmayin hemen bi bisiklet grubuna girin acil cozum olarak,yoksa elbet arkadaslarinin bi kacinda vardir

Pek sosyal bi insan degilimdir o yuzden gruplara katilmak benim icin zor birsey, gozumde cok buyuyor. Eve kapanmak daha cazip gozukuyor bu anlamda. Bir heves belki yalniz da surerim, kafam dagilir diye almistim, olmadi :(

Tamam olsun ultra sosyal biri olmana gerek yok ama elbet konustugun birileri vardir onlarla bagini guclendir,aslinda bi gruba girsen guzel olur hem sosyallesirsin hem de senin icin bi kultur bi spor en azindan bi hobi olur,ama kesinlikle o bisikleti satip ps4 alma kaybedecegin o kadar sey olucakki zamanin zekan vucudun,sen ne kadar yapabilirsin ya da yapar misin bilemicem ama mesela ben de bazen tek dolasirim,al haritayi eline civardaki en yakin koy kasaba yahut yesil alan birine git,cik soyle yuksek bi yere ve huzuru dinle,bunu arkadaslarinla yapamazsin mesela tek olman lazim,yalniz olman lazim,o bisikleti satmak zor degil 2 bilemedin 3 haftaya satarsin ama giden sadece bisikletin olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Tamam olsun ultra sosyal biri olmana gerek yok ama elbet konustugun birileri vardir onlarla bagini guclendir,aslinda bi gruba girsen guzel olur hem sosyallesirsin hem de senin icin bi kultur bi spor en azindan bi hobi olur,ama kesinlikle o bisikleti satip ps4 alma kaybedecegin o kadar sey olucakki zamanin zekan vucudun,sen ne kadar yapabilirsin ya da yapar misin bilemicem ama mesela ben de bazen tek dolasirim,al haritayi eline civardaki en yakin koy kasaba yahut yesil alan birine git,cik soyle yuksek bi yere ve huzuru dinle,bunu arkadaslarinla yapamazsin mesela tek olman lazim,yalniz olman lazim,o bisikleti satmak zor degil 2 bilemedin 3 haftaya satarsin ama giden sadece bisikletin olmaz.

Haklısın aslında, kesin satacağım diye karar vermiştim şimdi acaba satmasam mı fikrini düşürdün aklıma. Bir kaç tur daha deneyeceğim sanırım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende Merida kullanıyorum bir arkadaşla heves ettik alalım turlarız beraber diye ilk ben aldım sonra arkadaşım paraya sıkışınca alamadı ben tek kaldım. İlk başlardan çok sıkılıyordum tek başına binmeye bazen 3 hafta binmediğim oluyordu sonra zamanla alıştım şimdi her gün bir saat biniyorum. Benim düşüncem sıkılıyorsan satman yönünde çünkü kaldıkça değer kaybeder ilerde iyice soğursan kötü olur ama ölü fiyata verme çok zarar etmeden satmaya çalış zarar edeceğine satma kalsın arada binersin daha iyi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Haklısın aslında, kesin satacağım diye karar vermiştim şimdi acaba satmasam mı fikrini düşürdün aklıma. Bir kaç tur daha deneyeceğim sanırım :)

Guzel haber..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

Bende Merida kullanıyorum bir arkadaşla heves ettik alalım turlarız beraber diye ilk ben aldım sonra arkadaşım paraya sıkışınca alamadı ben tek kaldım. İlk başlardan çok sıkılıyordum tek başına binmeye bazen 3 hafta binmediğim oluyordu sonra zamanla alıştım şimdi her gün bir saat biniyorum. Benim düşüncem sıkılıyorsan satman yönünde çünkü kaldıkça değer kaybeder ilerde iyice soğursan kötü olur ama ölü fiyata verme çok zarar etmeden satmaya çalış zarar edeceğine satma kalsın arada binersin daha iyi

Dediginiz gibi satacaksam da cok zarar etmemeye bakacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ______________________________

• ______________________________

• ilginç bi olay şu yaptığınız.

demekki bisikleti gerçekten ihtiyaç hissetmeden aldınız, ihtiyaç hissetmediğiniz birşeyede 2000 tl ye yakın para verdiniz. (büyük ihtimal ps4 den de sıkılacaksınız)

sizi yargılamak gibi olmasın ama ne dense yazma ihtiyacı hissettim

hayırlısı olsun umarım istediğiniz gibi olur. bu arada hayırlı bayramlar dilerim.
  • 2 yıldır hep tek sürüyorum ,arada gruplara katılsamda kimseyi tanımdağım için güzel olmuyor,muhabbet felan olmuyor,tek başına bisiklet sürmek daha keyifli,grupla sürürken birisi yorulur bekle,diğeri apaçilik yapar,tam güzel tempo tuturursun millet geride kalır vs vs.istediğin yerde duramazsın gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRajikomik

ilginç bi olay şu yaptığınız.

demekki bisikleti gerçekten ihtiyaç hissetmeden aldınız, ihtiyaç hissetmediğiniz birşeyede 2000 tl ye yakın para verdiniz. (büyük ihtimal ps4 den de sıkılacaksınız)

sizi yargılamak gibi olmasın ama ne dense yazma ihtiyacı hissettim

hayırlısı olsun umarım istediğiniz gibi olur. bu arada hayırlı bayramlar dilerim.

Rica ederim :) Hiç ihtiyaç olarak düşünmemiştim zaten bisikleti, sahilde sürerim kafam dağılır diyordum ama öyle olmadı :(

Teşekkür ederim, sizin de geçmiş bayramınız mübarek olmuştur inşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

2 yıldır hep tek sürüyorum ,arada gruplara katılsamda kimseyi tanımdağım için güzel olmuyor,muhabbet felan olmuyor,tek başına bisiklet sürmek daha keyifli,grupla sürürken birisi yorulur bekle,diğeri apaçilik yapar,tam güzel tempo tuturursun millet geride kalır vs vs.istediğin yerde duramazsın gibi

Gruplar o şekildeyse zaten hayatta dayanamam. Arkadaşımla sürdüm bir kaç kez, o keyifli oluyordu ancak aynı zevki alamadım tek başıma sürünce, bir de kalabalık zamanda çıkmıştım sahile(Caddebostan-Maltepe) tahmin edebilirisiniz o sinir stresi. Bisiklet yolunda mangal yapanlar, sallana sallana yürüyenler derken sıkıntı yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

2 yıldır hep tek sürüyorum ,arada gruplara katılsamda kimseyi tanımdağım için güzel olmuyor,muhabbet felan olmuyor,tek başına bisiklet sürmek daha keyifli,grupla sürürken birisi yorulur bekle,diğeri apaçilik yapar,tam güzel tempo tuturursun millet geride kalır vs vs.istediğin yerde duramazsın gibi

Gruplar o şekildeyse zaten hayatta dayanamam. Arkadaşımla sürdüm bir kaç kez, o keyifli oluyordu ancak aynı zevki alamadım tek başıma sürünce, bir de kalabalık zamanda çıkmıştım sahile(Caddebostan-Maltepe) tahmin edebilirisiniz o sinir stresi. Bisiklet yolunda mangal yapanlar, sallana sallana yürüyenler derken sıkıntı yani.

pendik-kartal tarafı daha beter malesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.