Arkadaşlar accontumu satıyorum işten artık vakit ayıramıyorum ve artık satma kararı aldım oyunda rahat 50 - 100 kişiden referans verebilirim 2 yıldır oynadığım için çevre geniş ..https://www.facebook.com/groups/LoLTURKEY/ facebookdaki sayfadanda sorabilirsiniz beni.
Nick ST Coxiella Server Eu West Rp 313 İp 2202 Win 950 Ranked 1277 ( 7 win - 6 lose pek oynamadım ranked ) 6 Sayfa Runes vardır full ( Ad carry - Ad jungle - Crit - Armor Pen - Ap - Ap jungle )
Melih Çınamoğlu Cep 0534 858 04 28 - Skype nick mlh_akdnz00 Satış işlemini PTT- Bursa içi elden - İş bankası - Yapı Kredi - HSBC bankalarından. Fiyat 300 TL Pazarlık payı yoktur
Skinli olan herolar champion sırasına gore yazdım arkadaşlar
Champion - Skin
Ahri - Midnight Akali - Blood Moon Amumu - Little Knight Anivia - Noxus Hunter Annie - FrostFire Ashe - Freljord Brand - Vandal caitlyn - Sheriff - Arctic Warfare ( çift skin ) Gangplank - Minuteman Graves - Jailbreak İrelia - Nightblade Jarvan - Darkforge Karthus - GrimReaper Kayle - Judgment ( Riotun ücretsiz verdiği skindir ) Kennen - Arctic Ops Leona - Valkyrie Malzahar- Shadow Prince - Overlord ( çift skin ) Nasus - Dreadknight Nocturne- Ravager Olaf - Glacial Shaco - Royal Shyvana - Ironscale Swain - Northern Front Trundle - Lil Slugger Trydamere Demonblade ( Legendary Skindir 1920 Rp ) Udyr - Black Belt Veigar - Superb Villain Vladimir- Count Vladimir Volibear- Thunder Lord Xin Zhao- Viscero
300 tl den fazla rp çekildi aslında komik bi rakam mantıken baktıgında , sonuçta 2000 maç oynanmış emek verilmiş.
400 tl rp çeksen bile ederi o kadar olmaz . Skin keyfe keder bir şey sonuçta . Burada değer ölçerken Champ sayısı + Ranked durumu +Runelerine bakılır genelde . Ama tam olarak yatırdığın parayı alman imkansız . Ha skin var diye biraz yükselirler ama sadece biraz.
300 tl mi
zaten elo 1277
300 tl vericek olan adam 300 tl yi yatırır istediği skini runeyi çeker.
neyse iyi satışlar.
300 tl ye bu kadar skin malesef çekemiyorsunuz bu kadar champion bu yuzden boş verin alıcı degilseniz tartışmayalm bedava yere
300 tl ye satılcağını hiç sanmıyorum.Hayırlı satışlar
345 TL'ye 27738 RP alınıyor. Adam buna 300 TL vereceğine gider bu kadar RP alır. Her istediğini de alır.
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
345 TL'ye 27738 RP alınıyor. Adam buna 300 TL vereceğine gider bu kadar RP alır. Her istediğini de alır.
+1 +1 :) elo yüksek olsa neysede 300 tl cok be hacı :)
quote:
Orijinalden alıntı: JacobTs
quote:
elo yuksek olsa neyine yarıcak? zaten eğer o eloyu haketmiyosan yine düşersin. ondan sonra yok efendim elohell yok efenim troller. elo ya para vermek nası bi akıldır acep -.-
quote:
Orijinalden alıntı: scalentorn
quote:
quote:
elo yuksek olsa neyine yarıcak? zaten eğer o eloyu haketmiyosan yine düşersin. ondan sonra yok efendim elohell yok efenim troller. elo ya para vermek nası bi akıldır acep -.-
Bu doğru işte :))
quote:
Orijinalden alıntı: stc1907
quote:
quote:
quote:
orası öyle ama sonuçta adı var atıyorum 2k elo gibi :) hesabı değerli yapar düşerse düşer arkadaş orası kimseyi ilgilendirmez
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: stc1907
quote:
quote:
quote:
orası öyle ama sonuçta adı var atıyorum 2k elo gibi :) hesabı değerli yapar düşerse düşer arkadaş orası kimseyi ilgilendirmez
Ozaman alıcı düşük elolu hesapda alabilir ozaman :::::) Nede olsa kendısine güvenıyorsa arttırsın bakalım :)
takas istersen pm at
quote:
quote:
quote:
Eğer oyunda sırf mid champlerinde alışan ve midde mükemmel olup diğer lane lerde kötü olan birisi isen yarayabilir.Yani genelde düşük elo larda alanının dışındaki alanlarda zorlanıyorsan elo için alabilirsin benim görüşüme göre.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme