Şimdi Ara

SATILIK 300W FSP MARKA PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar yeni ekran kartı ve psu aldığım için eski powerımı. Power FSP marka ve 300W temiz bir psu dur. Hiç bir şekilde sorunu yoktur. 2 sene civarı kullandım ve yenilediğim için satmayı düşünüyorum. Pazarlık payı vardır, takas kabul edilmez.

FİYATI: 45 TL

Buyrun PSU nun linki: http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-atx-300pnr-fsp-atx-300pnr-300w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=41378

Ürün kullanıldığı için haliyle kutusu, garantisi yoktur geçen sene bitti fakat sağlam bir üründür birazda ihtiyaçtan dolayı satıyorum yoksa yedek tutmayı planlıyordum :)

Satış konusunda ilk tercihim Ankara içi elden teslimdir maksat güvenli alışveriş olsun. Şehir dışına kargoyu PTT den ya da istediğiniz bir yer varsa oradan da sağlayabiliriz. Alacak arkadaşa güzelce bir kutuya sarıp temiz bir şekilde yollarım.

Son fiyattır pazarlık veya takas kabul edilmez. Ürünün tüm kabloları vs. tamdır hiç bir eksiği yoktur ve sorunsuz bir üründür. Ürün resmi aşağıdadır.

SATILIK 300W FSP MARKA PSU

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Teşekkürler

PM ile ulaşırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaysaygin -- 14 Ağustos 2012; 3:51:11 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corsair 1000W PSU tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    SATILIK Corsair RM850, 850 watt psu
    geçen yıl önce açıldı
    OCZ ZS 750w 80+ bronze satılık psu
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.