Şimdi Ara

Satılık 3080ti, 3080, 3070ti, 3070, 3060ti, 6700XT ve 3060 Grafik Kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
10
Favori
4.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık 3080ti, 3080, 3070ti, 3070, 3060ti, 6700XT ve 3060 Grafik Kartları

Başlıkta sayılan modellerden 10-12 tane ekran kartı satılıktır ve model ve fiyatları aşağıdaki gibidir. Önemli birkaç ortak özelliği maddeler halinde belirtmek gerekirse;

1. Ürünlerin tamamı eth mining yapmak için alınmış, en azında 7 ay, en çoğunda 10 ay mining yapılmış ve eth mining biter bitmez temizliği yapılarak kutularına koyulmuştur. Eth dışı mining yapılmamıştır.
    2. Kartların tamamı, 2021 yılı Eylül ayı ile 2022 yılı Ocak ayı arasında sıfır alınmış olup, en yaşlısı 28 aylıktır.
    3. Tüm kartların orijinal kutuları ve faturaları vardır. Biri hariç tüm kartların ilk sahibiyim ve adıma faturalıdır.
    4. Kartlar çok özel bir ortamda (dimmerlı havalandırma sisteminin olduğu soğuk bir odada) düşük değerlerle mininge tabi tutulmuş olduğu için, herhangi bir yıpranma, bozulma veya başka bir durum söz konusu değildir.
    5. Kartların tamamı test edilerek kutularına konmuştur. Alıcı kişi test yapıp alabilir.
    6. Test için ortam Beylikdüzüdür. Test dışında "ben güveniyorum hocam" diyenler, Beyazıt'tan elden teslim alabilir. Buradaki çalışma ortamım test yapmaya uygun değil.
    7. Referanslar zaten forumda mevcut.

MSI 3080ti XTrio (satıldı)

Gigabyte Gaming OC 3080 (satıldı)

Kart 2: ZOTAC 3070 AMP HoloBlack (satıldı)

Asus DUAL 3060ti (satıldı)

Galax Galakuro 3060ti (satıldı)

ELSA Erazor INNO3d 3060ti (satıldı)

Galax Galakuro 3060ti (satıldı)

Gigabyte Gaming OC 6700 XT (satıldı)

Gigabyte Gaming OC 6700 XT (satıldı)

Kart 4: XFX Qick 319 6700 XT (satıldı)

Kart 5: Palit 3060 5.750 TL (satıldı)

Kart 6: Galax Galakuro 3060 5.500 TL (satıldı)

Kart 1: ZOTAC 3070ti AMP HoloBlack Extreme Edition 11.000 TL (2 tane var)

Amazon Avrupa ürünü. Kutu, Fatura var. Trinity veya düz holoblack ile karıştırmayın. Kart Türkiye'de satılmıyor, çok pahalı olduğu için getiren yok. Tüm 3070ti'lar içinde bence en iyisi. Buna Suprim, ROG gibi seriler de dahil. Kutu içinde destek aparatı vb. var. Gördüğüm en soğuk çalışan GDDR6X kart. Yalnız bu kart büyük. Çoğu 3090, 3080ti'dan büyük.

Kart 3: Gigabyte Aorus Elite 3060ti 7.500 TL (Rezerve)

Amazon Avrupa ürünü. Kutu, Fatura var.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyatlar ile ilgili yorum yapan arkadaşlar için;

Bu yukarıdaki kartlar son kalanlar. Satılan miktarları söylemek istemiyorum. Ama çok ciddi adetlerde satıldı. Bu kalanlar, diğerlerine göre daha nitelikli, daha az rastlanan, sevilen kartlar genelde. Zaten iletişim kuran arkadaşlar da biliyor ki, pek pazarlık da yapmıyorum. Aslında derdim, ihtiyaç sahiplerine gitmesi. Yoksa ufak indirimlerle topluca satabiliyoruz makine toplayan yerlere, kafelere filan. Kutu fatura filan olduğu için, onlar da rahatça müşterilerine satabiliyorlar. Zaten çoğunu böyle satıyoruz. Toptan almaya gelenlerden bir tanesini hiç unutmam. 19 kart almıştı. Bunlardan 2-3 tanesini satmak istemediğim halde zorla aldı neredeyse. Onlar al satçı olduğu için, kartı ve ortamı görünce anlıyorlar tabi.

Belki bir aydınlatıcı bilgi iyi olacaktır. Şu anda ikinci el piyasasından alabileceğiniz hemen her kart, madencilik yapılmış karttır. Yoksa kim niye sıfırının yaklaşık yarı fiyatına versin kartı. Kart dediğiniz şey, elektrik süpürgesi filan değil ki, kolay kolay bozulsun. Takarsınız makineye, çalışıyorsa, siz mıncıklamadıkça çalışmaya devam eder genelde. Öyle oyun zorlamaları ile filan kart mart uçmaz, sizin oynayacağınız oyunlar kartı uçurmaz, en fazla biraz ısıtır, onu da kasa değiştirerek halledersiniz. Arada bir dikkatlice toz temizliği yaparsanız, çok uzun süreler kullanırsınız. Bende tarih öncesinden kalan kartlar var, hala saat gibi çalışıyor. Hatta makinelerimden birinde voodoo zamanından kalma kart bile vardı geçende. Hala kullandığım makinede ise GT 730 veya 1030 var, sorun olmuyor.

Çok uzun uzadıya pazarlamacılığı sevmediğim için, biraz da iş yoğunluğu sebebiyle, foruma vakit ayıramıyorum, gecikmeli yanıt sebebim bu. Ama genel hatlarıyla şunu söyleyebilirim. Yukarıda da dediğim gibi bunlar sağdan soldan toplanmış kartlar değil, bizzat ben aldım, ilk ve tek sahipleri benim. Gerçekten özel koşullarda mining yaptım. Çalışma ortamında 4 adet dimmerlı dış havalandırma fanı (35cm çaplı) ile 4 adet 18-20" iç vantilatör kullanılıyordu. Elektriği de kaçak maçak kullanmadığım için, fazladan 1 mh almak için kartı zorlama gereği duymuyordum. Malum, güç zorlamasında işlemci/ram yoruluyor ama artı gelen kazım, elektriği pek karşılamıyordu. Kaçak kullananlar ya da elektriğe bir şekilde para ödemeyenler, bu mh'ların dibini sıyırırken, biz düşük güçte çalıştırmak zorundaydık. Bir örnek olması açısından, 3060ti kart aşağı yukarı 60mh verirdi. Bazıları bunu aşırı zorlayıp 64-65 mhlara çıkmaya çalışırken, ben 57-58 ile yetinirdim. Zira evde mining yapınca sadece elektrik giderini değil, aynı zamanda elektrik hattının toplam kapasitesini de düşünmek zorundasınız. 1-2 mh için yangın çıkarmaya gerek yok.

Sözün özü, şu anda ikinci elde satılan kartların hemen tamamı mining kartıdır. Bunların ne koşullarda çalıştığını bilemezsiniz. Ben kendi sattığımın ne olduğunu bildiğim için rahatım. Başkasının kartları açısından yorum yapamam. Zaten kartların mining sonrası fotolarını da koydum, büyütüp inceleyebilirsiniz. Zaten hepi topu 8-9 ay mining yaptığım için, bunun uzun uzadıya geyiğini çevirmeye de gerek olmadığını düşünüyorum.

İkinci el kart alacak arkadaşlar, yukarıda mining süreci ve kartların kullanımı ile ilgili yazdıklarımı dikkatlice okumalı. Mining community'lerinde bilinen konulardır ama o alana bulaşmayanlar için özet mahiyetinde yazdım bazı şeyleri. Belki tercihlerini yaparken işlerine yarayabilir.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

• bu fiyatlar gerçek mi yoksa ya tutarsa mı ? çok enteresan.

• Fiyatlarınız pahalı hocam piyasayı araştırmanızı öneririm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar normal bence. Ufak revize illa ki olur. Pahalı diyenler mining olduğu için mi diyor? Size satılan, miningsiz olduğu iddia edilen kartların neredeyse hepsi miningli. 15 Eylül 2022 tarihini baz almadığınız sürece bunu bilmenin bir yolu yok. Adamlar heatsinki bile boya yapıp satıyor.
    Arkadaş en azından dürüst. Neyin ne olduğunu yazmış.

İyi satışlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş çok ilgili yardımcı oldu bilgilendirdi,güç sorunu nedeniyle 3080 i tercih edemedim ama 4070 alıp arkadaştan kart almadığımada pişmanım açıkcası ne yalan söyleyim.fiyatlarda normal iyi satışlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar ile ilgili yorum yapan arkadaşlar için;

Bu yukarıdaki kartlar son kalanlar. Satılan miktarları söylemek istemiyorum. Ama çok ciddi adetlerde satıldı. Bu kalanlar, diğerlerine göre daha nitelikli, daha az rastlanan, sevilen kartlar genelde. Zaten iletişim kuran arkadaşlar da biliyor ki, pek pazarlık da yapmıyorum. Aslında derdim, ihtiyaç sahiplerine gitmesi. Yoksa ufak indirimlerle topluca satabiliyoruz makine toplayan yerlere, kafelere filan. Kutu fatura filan olduğu için, onlar da rahatça müşterilerine satabiliyorlar. Zaten çoğunu böyle satıyoruz. Toptan almaya gelenlerden bir tanesini hiç unutmam. 19 kart almıştı. Bunlardan 2-3 tanesini satmak istemediğim halde zorla aldı neredeyse. Onlar al satçı olduğu için, kartı ve ortamı görünce anlıyorlar tabi.

Belki bir aydınlatıcı bilgi iyi olacaktır. Şu anda ikinci el piyasasından alabileceğiniz hemen her kart, madencilik yapılmış karttır. Yoksa kim niye sıfırının yaklaşık yarı fiyatına versin kartı. Kart dediğiniz şey, elektrik süpürgesi filan değil ki, kolay kolay bozulsun. Takarsınız makineye, çalışıyorsa, siz mıncıklamadıkça çalışmaya devam eder genelde. Öyle oyun zorlamaları ile filan kart mart uçmaz, sizin oynayacağınız oyunlar kartı uçurmaz, en fazla biraz ısıtır, onu da kasa değiştirerek halledersiniz. Arada bir dikkatlice toz temizliği yaparsanız, çok uzun süreler kullanırsınız. Bende tarih öncesinden kalan kartlar var, hala saat gibi çalışıyor. Hatta makinelerimden birinde voodoo zamanından kalma kart bile vardı geçende. Hala kullandığım makinede ise GT 730 veya 1030 var, sorun olmuyor.

Çok uzun uzadıya pazarlamacılığı sevmediğim için, biraz da iş yoğunluğu sebebiyle, foruma vakit ayıramıyorum, gecikmeli yanıt sebebim bu. Ama genel hatlarıyla şunu söyleyebilirim. Yukarıda da dediğim gibi bunlar sağdan soldan toplanmış kartlar değil, bizzat ben aldım, ilk ve tek sahipleri benim. Gerçekten özel koşullarda mining yaptım. Çalışma ortamında 4 adet dimmerlı dış havalandırma fanı (35cm çaplı) ile 4 adet 18-20" iç vantilatör kullanılıyordu. Elektriği de kaçak maçak kullanmadığım için, fazladan 1 mh almak için kartı zorlama gereği duymuyordum. Malum, güç zorlamasında işlemci/ram yoruluyor ama artı gelen kazım, elektriği pek karşılamıyordu. Kaçak kullananlar ya da elektriğe bir şekilde para ödemeyenler, bu mh'ların dibini sıyırırken, biz düşük güçte çalıştırmak zorundaydık. Bir örnek olması açısından, 3060ti kart aşağı yukarı 60mh verirdi. Bazıları bunu aşırı zorlayıp 64-65 mhlara çıkmaya çalışırken, ben 57-58 ile yetinirdim. Zira evde mining yapınca sadece elektrik giderini değil, aynı zamanda elektrik hattının toplam kapasitesini de düşünmek zorundasınız. 1-2 mh için yangın çıkarmaya gerek yok.

Sözün özü, şu anda ikinci elde satılan kartların hemen tamamı mining kartıdır. Bunların ne koşullarda çalıştığını bilemezsiniz. Ben kendi sattığımın ne olduğunu bildiğim için rahatım. Başkasının kartları açısından yorum yapamam. Zaten kartların mining sonrası fotolarını da koydum, büyütüp inceleyebilirsiniz. Zaten hepi topu 8-9 ay mining yaptığım için, bunun uzun uzadıya geyiğini çevirmeye de gerek olmadığını düşünüyorum.

İkinci el kart alacak arkadaşlar, yukarıda mining süreci ve kartların kullanımı ile ilgili yazdıklarımı dikkatlice okumalı. Mining community'lerinde bilinen konulardır ama o alana bulaşmayanlar için özet mahiyetinde yazdım bazı şeyleri. Belki tercihlerini yaparken işlerine yarayabilir.

Kolay gelsin, iyi çalışmalar.

• Fiyatlar gayet uygun dolarin fiyatı belli. Hala bu forumda oluculer bitmemiş yazık gercekten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK 6700XT-rtx 3070
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ray2 R kullanıcısına yanıt

Dürüstlüğünüz ile zaten ticaret ahlakı olan bir insan olduğunuzu gösterdiniz hocam. Çok da açıklama yapmanıza gerek yok. Karttan anlayan, mining nedir bilen adam zaten o kartlara zarar veremez. Bilinçsizce yapanlar tabii ki vardı. Burada boş yere ölücülük yapılıyor. Elbette kazık fiyat çeken başka kullanıcıların ilanları da var. Onlara hiçbir şey söylemek mümkün değil. Zira teknik bilgileri de kısıtlı. Piyasa bilgileri zaten yok. Ya tutarsa diye bir fiyat giriyorlar.

Ben de 1.5 yıl mining yaptım elimden geldiğince. Siz benden daha titiz yapmışsınız yine. Ütopik oc basmadığınız sürece, o vramlerin soğutması yeterli ise zaten karta hiçbir şey olmuyordu.

Bilinçli bir kullanıcı olarak açıklama yapmanız gerçekten değerli. İyi satışlar.

• YURTDIŞI ürünlerin garantisi olmaz insanları yanlış yönlendirmeyin TR faturalı ürünler sadece garantilidiir.

• mesai başlamış ben nasıl kaçırdım bunu @türkerrr Satılık 3080ti, 3080, 3070ti, 3070, 3060ti, 6700XT ve 3060 Grafik Kartları 

• Galax 3060 dan kaldıysa 1 adet almak istiyorum iletişim no bırakır mısınız

• Takip

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar forumu fazla takip edemiyorum. PM atılınca bildirim geldiği için bakma şansım oluyor ve hızlı dönüş yapabiliyorum. Bazı kartlar satıldı, ilanı da ona göre güncelledim.

• Bazı kartlar için kaparo alındı, yanlarına yazdım.

• İlan metni çok eskide kalmıştı. O konuda birkaç düzenleme yaptım ve satılan kartlara ilişkin açıklamaları kaldırdım.

• Birkaç tanesi daha satıldı, ilanı güncelledim.

• Kartların hemen tamamı satılmış, kalan 2-3 kart için de (ilan çok eskiden verildiği için) fiyat değişimi yapılmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.