Şimdi Ara

satılık 32' LCD samsung le32r81b 8 ms 50 hz hd-ready İzmir 4 yıllık 350 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
7.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

satış devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

yorum serbest

satış devam

vatanın haftasonu indirimi kadar indirim olursa bucadan alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisimiyav

quote:

yorum serbest

satış devam

vatanın haftasonu indirimi kadar indirim olursa bucadan alabilirim.

Ramazan akşamında beni güldürdün ya pisimiyav allahta seni güldürsün dostum.
  • quote:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

LED 2 yıl garnatili 12 ay taksitli TV

http://www.teknosa.com/urunler/110012757/sunny-32-hdr-truva-siyah-led-tv
  • sunny marka led tv 600 TL diye yazmak istediniz herhalde.
  • Buca ya getirebilirseniz test ederek elden nakit 300 tl ye alabilirim
  • quote:

narılıdere AKM önünden test etmeden 300 TL ye verebilirim :)

Para bende sen gelcen ben satıcının ayağına gitmem
  • tercih meselesi saygı duyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: N@sH

quote:

narılıdere AKM önünden test etmeden 300 TL ye verebilirim :)

Para bende sen gelcen ben satıcının ayağına gitmem

Kargo ya da ulaşım masrafını verin gelir bence satıcı, teknosa kargo ücretsiz satmıyor mesela, ikinci elde de satıcının kimsenin ayağına gittiği görülmemiş bu söylediğiniz şekilde :)
  • satış devam

İzmirden elden alacak olanlar için son fiyat 350 TL olur ama aşağıdaki koşulları kabul etmeleri halinde

1)50 TL kapora vereceksiniz (tvyi sök taşı uğraş sonra gelmem derseniz o kapora yanar bilesiniz)
    2)cumartesi veya pazar sabah 9 - 11 arası Narlıdere AKM önüne geleceksiniz (kutusu yok arabanızla gelmeniz gerek)
    3)ürünü evde denetme şansım yok. hiç bir sorunu yok, ama denemeden almanız gerekecek. (evin durumu müsait değil)

Şehir dışı alacaklar için fiyat 375 tl dir. Ben kutu ayarlayacağım karfo için kargo masrafı alıcınındır.

Keyfine satış devam 1080p değer mi 3d değer mi merak ettiğim için satışa devam
  • Şehir içi alışveriş yapacaz, bide adamın hesabına kapora gönderecez. Ne günlere kaldık yarabbim.
  • sattınız mı bilmiyorum ama cihazda hdmi çıkış var mı....varsa kaparo ile filan vakit kaybetmeden 300 TL ayagınıza kadar gelir alırım...Unutmayınız sadece HDMI çıkış lazım...Kaparo işi yanlış öyle iş olmaz...kişi gelir beğenir alır beğenmez döner gider...saygılar
  • 2 yildir satilmadi baya iyi fiyat izmirde olsam alirdim hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz hala satılık

tvyi sökecem aşağıya indirecem

ondan sonra almayacağım diyecekseniz taşıma tekrar kurma eziyeti yanıma kar kalacak?

50 tl kaporayı veren Narlıdere AKM önünden elden tvyi alır götürür.

öylesine satılık hala satılmazsa apartmandaki kapıcıya bayram hediyesi olarak veririm
  • 3 tane hdmi çıkış var
  • pm
  • quote:

cihaz hala satılık

tvyi sökecem aşağıya indirecem

ondan sonra almayacağım diyecekseniz taşıma tekrar kurma eziyeti yanıma kar kalacak?

50 tl kaporayı veren Narlıdere AKM önünden elden tvyi alır götürür.

öylesine satılık hala satılmazsa apartmandaki kapıcıya bayram hediyesi olarak veririm

ya kandırmayalım milleti 50 tl için burda ürünü satmıyorsunuz sonrada kapıcıya hediye edicem diyorsunuz şehir içi alışverişte kapora verildiği nerde görülmüş adam incelemeden denemeden ürünü alırmı yada sen olsan kendin bu şekilde alışveriş yaparmısın tabikide yapmazsın neyse birşey yazmıcaktım ama dayanamadım iyi geceler not:allahtan tv tüplü falan değil[indirip cıkartması zor olurdu] kapora 200 tl

• her türlü yorum serbesttir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.