Şimdi Ara

evga 2070 Super RTX 8Gb 256 Bit 5500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 evga 2070 Super RTX 8Gb 256 Bit 5500 TL

kartın ikinci sahibiyim garanti kutu yok sorunsuz çalışıyor kart 4 yıllık

RTX 380 ti almak için satıyorum

evga 2070 Super RTX 8Gb 256 Bit 5500 TL

şu an kasada çalışıyor.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 5500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• 5070 geliyormuş bu kartlar bit pazarına düşecek demedi demeyin

• Takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sucra kullanıcısına yanıt
    Ne alaka bu yorum ironidir İnşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

yok arkadaş beni kendisi bilgilendirdi ilanımın altında 5070 geliyor dedi yoksa ben bilmiyordum. Sonra kendi ilanını gördüm bende onun gibi kibarlık yapıp insanları bilgilendirdim

• iyi yapmışsınız sevindim. insanları bilgilendirmek önemli. keşke şunu da bilgilendirseniz forumdaki en ucuz 2070 fiyatı da sizin ilanda deseydiniz keşke.benim ilanııza yazdığım bilgllendirme mesajlarını şikayet edip sildiirmişsiniz gayet normal ama üstüne bir de aşağıdaki mesajı atmışsınız. Sonra gelip ilanıma da yazı yazmışsınız.

gerçekten ying yang olmuş :-)

"

Sucra

Yüzbaşı 16 sa. benim ilanlarıma mesajlarınız kural dışı olduğu halde yorum yapmayı bırakırsanız sevinirim. 2 defa silindi ısrarla devam ediyorsunuz. açık ve net. alıcı değilseniz neden baltalıyorsunuz? gerçek hayatta birinin dükkanına gidip yapamayacağınız şeyi yapmamalısınız. pahalı ucuz orta ne alakadar ediyor sizi? piyasasını bulana kadar düşürürüm yada alıcısını beklerim. amaç ne onu anlamadım. son attığğınızı da sildirdim şikayet ile. hala devam ederseniz daha üst levellere ekran görüntüleri aktaracağım. ban yer tekrar ref toplamaya çalışırsınız bu sferde o olmasın kimse uğraşmasın ilanlarımdan uzak durun

"

• https://forum.donanimhaber.com/15-16-bin-tl-arasina-alinik-rtx-4070-ekran-karti--160566386

ilandaki fiyat politikanıza göre kartınızı almak istiyorum 4070e önerdiğiniz ücretin 1/4 fiyatına yani 3750. 5000 serisi kartlar çıktığında teklifim 3k ve altına düşecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teknolojik araçların ikinci eldeki sattış fiyatları yeni çıkan ürünün satış fiyatına göre geometrik ve yıla uzaklığa göre ters orantılı oranda düşer.

örneğin samsung s15 ultra 1TB 100.000 çıkış fiyatı ile çıktığında s24 ultra en çok ikinci elde fiyat düşüşü yaşar sonra s23 ultra yaşar ancak s22 ye s21 çok az fiyat düşüşü yaşar çünkü onlar artık 3-4 sene öncesinin teknolojisidir.

ikinci el ürünlerde 1nci ve 2nci sene ürünleri ile 3-4 ve 5 üzeri senelik diye kategoriye ayrılır.

lütfen piyasayı takip ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassadar -- 23 Şubat 2025; 12:57:55 >
  • dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt

arkadaş çok zeki olduğunu düşünüyor güzel yakalamışsınız. Herkesin ilanını baltalayacak mal toplayacak kendine sıra geldi mi fahiş fiyattan satacak. sahi ne oldu senin 5070 geldi mi :D kaça geldi ::DD kartımı 17-18e alıcısı varken satışı da engelledi şimdi kartım 20bin :D bunun gibilere düşenlere ben acıyorum aslında

• tassadar kullanıcısına yanıt

E ne güzel yazmışım işte 4 defa silindiği halde gelip ilanımı baltalamadınız mı üstüne bazı arkadaşlarınızı salmadınız mı? sahi ne oldu 5070 yaygarası fiyatları görünce bitti mi ? topladın mı korkuttuklarından malları :) Ticaret türkiyede böyle değil ama biraz karakter işidir biraz saygı işidir. tekrar yineliyorum yüzüme dükkanıma gerçek hayatta yapamacağın şeyi gelip burada yapman senin ne kadar "yürekli" oldugunu gösterir. Çok meraklı isen dükkanım yok ama misafir edeyim adanada çayımı için orda yapın bu davranışları :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.