sever:alexander ismi: fearless35 ( bazı harfler buyuk kucuk degişiyo) buid: full int wizard lvl:47
daha once 44 lvl bow charla konu acmıstım o ac da yenı char actım 47 lvl wizard yaptım sımdıde takas etmek istiyorum veya silkle satmak istiyorum tekliflerinizi beklıyorum uplarsanız sevirim
RESİMLER:
char takasında anlasırsak izmir ve aydın-kusadasından elden takas olur sımdıden uplayan ıcın tşk..eksik birşey varsa soyleyin iletişim için gene aynı msn addresi apo.culliptica@hotmail.com
up
Stat tablosu konuda eksik kalmış.
Hayırlı satışlar.
Carın Skıllerı Konusunda Bı hata yapmıssın Cold Acmamıssın ma 60 da Acılacak Cold acman ıcın 4 lvl da acılan coldu max laman lazım :D 40 LvL Da Acılan skıll senın Daha uzakdan Vurmana Yarıyor. Acmamıssın Ama up inş. Satılır
Carın Skıllerı Konusunda Bı hata yapmıssın Cold Acmamıssın ma 60 da Acılacak Cold acman ıcın 4 lvl da acılan coldu max laman lazım :D 40 LvL Da Acılan skıll senın Daha uzakdan Vurmana Yarıyor. Acmamıssın Ama up inş. Satılır
bilgilerin ıcın tkş. zaten char 47 lvl taha elınde silahı yok nie skılleri acayım kı char taxiden cıkmadı :s
yha ben bow kasmak ıstesem kasarım 3 dress var ayrıca silkle alınan oklarda bol mıktarta var nuker bir charın varsa sve seve saol gende.. belki normal elden alırım ama belki msn addresın vardı sanırsam bende
oasiste nuker war istersen pm at konuşalım
Server ne?
quote:
Orjinalden alıntı: By_Sipsi_35
quote:
Orjinalden alıntı: M@L!
cevap yazmamışsın evet ya da hayır.
yha ben bow kasmak ıstesem kasarım 3 dress var ayrıca silkle alınan oklarda bol mıktarta var nuker bir charın varsa sve seve saol gende.. belki normal elden alırım ama belki msn addresın vardı sanırsam bende
evet var msn.ama bunda 1 aylık sp ticket +fazladan 6 k sp var skilleride iyi sayılır genede sen bilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Forsaken35
Server ne?
alexander server..
quote:
Orjinalden alıntı: _AttAcK_An_
oasiste nuker war istersen pm at konuşalım
tmm attım
ups..
sparta serverında 59k spli 40lvl warrior var takas düşünürmüsün
quote:
Orjinalden alıntı: _HectoR_