Bildirim
Satılık 4700 SOLO - 4662 party hesap itemleriyle
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tekliflere açığız ++++++++++++++++++++++++++ -
güncel -
Pa arcane 100 TL
mecvut bakiye 60 TL
bu hesabı alacak olan arkadaslar içindeki diğer oyunları ücrete tabii tutacağını sanmıyorum zira cs go oynamayan birisi alıp n'yapsın dimi.
toplamda 160 liralık item havuzu + 4.6K rank içinde 200 TL istemiş oluyorsun.
bu hesabı alacak olan arkadaş zengin olmalı :) -
yorumun için teşekkürler... -
quote:
Orijinalden alıntı: Sowyet59
Pa arcane 100 TL
mecvut bakiye 60 TL
bu hesabı alacak olan arkadaslar içindeki diğer oyunları ücrete tabii tutacağını sanmıyorum zira cs go oynamayan birisi alıp n'yapsın dimi.
toplamda 160 liralık item havuzu + 4.6K rank içinde 200 TL istemiş oluyorsun.
bu hesabı alacak olan arkadaş zengin olmalı :)
yorumun için teşekkürler -
güncell+++++++++++ -
son fiyat nedir hocam bak ben alıcısıyım -
tekflini mesaj atarsan daha iyi olur bende ona göre olur yada olmaz diyeyim. -
güncel -
satılmadı hala dimi ? ilk mesajımda belirttiğim gibi fiyat yüksek. -
tok satıcıyım.... -
sağlık olsun. biz elimizden gelen teklifi verdik :) -
sana 4500 hesap hazırlim ne kadar teklifin ??? piyasası nedir :) -
bundan bir kaç ay önce 2 adet solo 4.5 partili 4300 hesap aldım ikisine 100 lira ödedik.
aradan geçen bi kaç ayda neredeyse forumda fiyatlar tavan yapmış 2ye katlamış durumda
sözüm meclisten dışarı da dostlar altın bile bu kadar kısa sürede bu kadar değerlenmedi.!
hayırdır milletin ya gözü açılmış yada karşısındakini enayi yerine koyup 60 liralık hesaba 120 lira istiyorum diye
özelden msj yazıyor resmen bana. arkadaşlar birazcık insaflı olmakta fayda var diyorum -
1. Ucuz almışsın üstad.
2. Azalan şeyin değeri artıyor, o zamanlar yüksek hesap satan daha çoktu (o seviyeye yüksek denirse).
3. Artık eskisi gibi MMR'ınız 5k'ya yakın kalibre edilemiyor.
4. Kapıyı ört. -
valla herkes kendi kafasındakini yazıyor ama ben forumda yeniyim araştırdımda koydum fiyatları alan alır almayan almaz sıkıntı deil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X