Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK 5.5 litre XXL MODEL sıfır SİYAH RENK COSORİ Satın Al 27 Aralık 2022 16:22 1 1 SATILIK 5.5 litre XXL MODEL sıfır SİYAH RENK COSORİ 5.5 litre XXL MODEL sıfır SİYAH RENK COSORİ satılıktır. amazon almanya AMAZON.DE dan alınma faturası vs. vardır. sıfır. profilimden referanslarımı inceleyebilir.Valize sığmadı için kutusuz gelmiştirKutusu yok diye ve arkasında havalandırma bölümünün herhangi bir yer ile temasını engellemek ve rahat hava çıkışı sağlamak için yapılan küçük aparatta küçük bir kırık oluşması nedeniyle fiyatı bedava yaptım , yarı fiyatına sıfır ürün...Kullanım klavuzunu yüklüyorum ilgili aparat ın bulunduğu bölüm hava çıkışı adıyla I ile gösterilmekte , yani kenarı kırık olan yer sadece bir plastik parçasıdır. Hiç bir işlevi yoktur. , isteyen profilimi inceleyebilir muhteşem bir fiyata satılığa çıkarttım cihazıfiyat 3000 TL. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Amasya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün XBOX WİRELESS 9. NESİL GAMEPAD+ GARANTİ [SATILDI] SATILIK XBOX SERİES S- SATILDI SATILDI SATİLDİ Satılık komple kasa İ5 12400- 16 GB ram -3060Tİ ekran kartı -VS. SATİLİK PLAYSTATİON 5 SLİM CD Lİ + iki kol